keskiviikko 7. elokuuta 2013

Katto-naisia ja traktori-miehiä

..rahan menoa, rahan menoa.. Meijän "verku" on kipee. Savua tupruttaa ihan vääristä paikoista. Piti hakee naapurin papalta klapikone, mutta ei saatu edes traktoria käymään. Pappasti tuli sitte apuun ja tadaa, meni ehkä 5 sekuntia ja siinä se jylläs. On noilla pappasteilla sellasia "vippaskonsteja", joista meikäläisillä ei oo hajuakaan. 

Jäi kyllä kone sitte hakematta. Sen sijaan varattiin verkulle lääkäri, joka varmaan taas ryövää sievosen summan. Mut semmosta se on ku pitää haalia noita vanhoja värkkejä..
Mä sitte taas oon heilunu viikonloppuna yläilmoissa. Navetan katon toinen lape on pintamaalia vaille valmis. Eteneepähän ainaki joku homma. 
(kuisti remppa seisoo ikkuna-ongelmien takia.) 


Jäin vielä hetkeks kattelemaan maisemia, kun hommat oli tehty. Oli ihan super hieno ilma! Lämmin, tyyni ja aurinko laski. ..sisällä kiljumis-harjotuksia tekevä poika ehkä vähän rikko tunnelmaa..:D

Nyt taidetaan sitte odotella sitä ukkosmyräkkää, jos vaikka koittais keskittyä pyykki-kaaokseen.


..lopuksi viikon eläin-kuva..:)

4 kommenttia:

 1. Kiitokset yläilmaoluista!! :) Oli kyllä mahtavat maisemat! Hieman kyllä tätä korkeanpaikan kammoista tätsäriä huimas... :) Mutta pistetään kaljan piikkiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan ollu sunnuntai-ilta enää niin lämmin..:/ Mut maistushan se huurteinen silti.;P

   Poista
 2. Viikon eläinkuva pisti hymyilyttään. :) Paranemisia verkulle. Täälläkin puuhat on viime päivinä liittynyt kattoon, kun oon kysellyt tarjouksia huopakaton vaihdosta peltikattoon. Ajateltiin kerrankin säästää vähän omia hermoja ja voimia ja ekaa kertaa teettää jotain ulkopuolisella! Saa nähdä vaan kuinka kamalia tarjoukset on, joten rahanmenoa on tiedossa täälläkin. Voi myös olla, että täytyy säästää ainakin ensi kevääseen tai kesään asti, mikäli hinnat on niin karmeita kuin pelkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, oispa ihanaa ku vois palkata jonkun tekemään! Täällä on toi mees niin tarkka kaikesta, ettei muilla oo koskemista meijän remppoihin. (eikä tosin rahapussikaan venyis) Talon katon uusiminen on meilläkin edessä ens kesänä. ..koitan pitää sen vielä poissa ajatuksista..;) mutta pidetään teille peukkuja, että kohtuu tarjous jostain ilmaantuis!:)

   Poista