perjantai 16. elokuuta 2013

Illat pimenee..

 ..mut onneks mulla on uus lamppu! Ja pari muutaki jutskaa tarttu matkaan viime sunnuntaina, ku poikettiin Nannen kanssa Kaikulan kesäkirppiksellä ja Salon suurkirppiksellä. Tai kyllähän sen tiesi jo etukäteen ettei tyhjin käsin tarvii palata kotiin. Kaikulassa on kaikki tavarat sellasia, että vois kaapata matkaan.


Vanha lamppu tiesi siis taas johto-hommia. Oon kohta jo ihan haka noissa jutuissa!:) Huomatkaa uskollinen ja korvaamaton apulaiseni, voiveitsi! Siitä on apua hommassa ku hommassa.

Avokki sai kunnian kokeilla ensimmäisenä toimiiko mun virittämät sähköt ja kyllä, skulaa! Tulkoon siis pimeys mun puolesta.


Kisu-plikat näyttää mitä mieltä ne on syksyn tulosta. Melko totista porukkaa.
Noh, jahka leivinuuni taas lämpiää, ni ne on tyytyväisinä kuuman muurin päällä.Tänään tuntuu kuitenki vielä aurinko edes vähän lämmittävän, ulkoistukaamme siis!

8 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä!! Minä en ole ainakaan vielä uskaltanut näperrellä sähköjohtojen kanssa, mutta onneksi mies hoitaa aina sen homman jo ihan ammattinsakin puolesta. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut eihän sun kannatakaan johtoihin kajota, jos on ammatti-mies taloudessa! Hauskaa viikonloppua sullekkin! :)

   Poista
 2. Hauska lamppu ja ihana tarjotin! Itse kans olen lamppuja kirpuilta ostellut, vaan en ole uskaltautunut johtoja näpertelemään. Muutama on jäänyt vanhan mallisen töpselin takia ostamatta, vaan sekin on kai aika yksinkertainen vaihtaa. Ehkä ensi kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki ostan oikeestaan kaikki lamput kirppiksiltä ja viime reissullaki oli monet lamput hipelöinnissä, mut hillitsin itteni ja ostot jäi tohon yhteen.;) ..purappa joskus joku lamppu, huomaat et ne sähköt on tosi yksinkertaset..:)

   Poista
 3. Kyllä sä oot aikamoinen muija!! :) Voin rehellisesti tunnustaa että multa ei onnistuis!! No, onneks on sähkömies talossa.
  Ja viksuin veto oli tietenki antaa Jompan kokeilla lamppua ekana!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaisit, osaisit, ku yrittäisit! ;) Jomppa saa kunnian millon missäkin tehtävässä.. :D

   Poista
 4. Kiitos taasen käynnistä ja täytyy myöntää, että nyt vähän harmittaa tuon valaisimen myyminen ;) No, onneksi postipoika tuo mullekin lähipäivinä valoa pimeyteen. Kovalla vimmalla kaikki takavuosien ikeahairahdukset vaihtuu menneiden vuosien ihaniin peltivalaisimiin. Onni onnettomuudessa, että nuo iksunkin valaisimet tekevät kirpulla kauppansa.

  Mukavia pimeneviä iltoja!

  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sun reissuilla "jokunen" vanha lamppu tuu vielä vastaan. ;) mä jään odottelemaan millon teijän aarreaitoille taas pääsee!

   Mukavia syys-iltoja sullekkin!:)

   Poista