torstai 10. joulukuuta 2015

Se on Virtasen Onni

..kun kanalassa kiekumista harjoittelee! 

Mä oon unohtanu kokonaan kertoa, miten tipujen sukupuolet jakautui. Neljä kanaa ja kolme kukkoa oli tilanne kuoriutumisen jälkeen. Yksi tipu kuoli parin päivän ikäsenä ja toinen (löytyi aamulla kituvana) jouduttiin päästämään päiviltään jo tovi sitten. Jos näin nyt voi sanoa, niin onneksi ne oli molemmat kukkoja. Ei niitä kaikkia ois kuitenkaan voinu pitää. Nyt meillä on siis kymmenen kanaa ja O. Virtanen. Vanhat maatiais-rouvat ovat vielä omassa häkissään, mutta siirtyvät pikkuhiljaa isompaan parveen, kunhan Virtanen pääsee siihen ikään, että pitää akat ruodussa. Kukkoilun elkeitä on jo. Sydämen kuvat silmissä se jahtaa vanhaa Pehtooria ja onnettomia kiekumista muistuttavia ääniä saa  nauraa vedet silmissä. Hassua porukkaa..
Melkosta bloggausten tulvaa taitaa olla taas tää joulukuu, ajattelin vetäytyä lomalle, kuten viimevuonnakin ja tehdä tilaa "jouluhössötykselle".;) (Jos ei mitään hirmu tärkeetä nyt tapahdu.:D)
Hyvää joulun odotusta siis kaikille, jatketaan kotkotuksia muutaman viikon päästä! ❤

20 kommenttia:

 1. Mukavaa lomaa ja jouluhössötystä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En mä hössötä, vaan teen tilaa hössöttäjille. :D ;)

   Poista
 2. Kylläpä ne kasvoivat nopeasti! Hyvää Joulun aikaa myös sinne, koko laumalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kasvoi! Ihan älyttömän nopeesti. Samoin teille sinne.:)

   Poista
 3. Teinikukkojen kiekuminen on tosiaan hassunhauskan kuuloista :D Kauniin värisiä kanoja teillä. Meillä on tällä hetkellä 2 beigeruskeaa, 4 kokonaan mustaa ja yksi mustaruskea kana ja aapis- ja musta kukko, joten on vähän tummempaa porukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi meidän nuoriso on kyllä tosi vaaleeta porukkaa. Naapurissa, josta munat siis tuli, on pääasiassa tummia kanoja. Vielä hetki sitten siellä oli valkoinen nuori kukko, epäilemättä sillä on ollut näppinsä pelissä.

   Poista
 4. Kuulostaa oikein hyvälle! Mukavaa lomaa teidän koko poppoolle :) Ja olen aivan samoin ihmeissäni kuin SuperSanna; miten ne nyt on jo noin isoja!! Mutta onni on, että nyt on kukko tunkiolla - ja siis vain yksi sellainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu kyllä itekkin aika ihmeissäni tipujen kasvusta. Tosin, enhän mä oo ennen simmosta päässy seuraamaankaan.
   Ja kiitos, koitetaan olla mukavasti :)

   Poista
 5. Aivan ihastuttavan värinen tuo teidän O. Virtanen, ja muukin katras! Tuollaisia sävyjä kun omaankin parveen löytyisi...

  Ihanaa joululomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotuksissa tosiaan oli ihan erivärisiä tyyppejä, mutta yllätykset on aina kivoja!
   Kiitos :)

   Poista
 6. Virtasen Onnille onnea rouvien kanssa :) Oikein ihanaa joulua teille ja hyvää bloggauslomaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Onni on aika onnekas noiden daamien kanssa. ;) Kiitos, leppoisaa joulua teillekkin!

   Poista
 7. Ja kanalakuume kasvaa :D Ihana postaus! Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiäkös semmosen kuumeen saa taltutettua, hommiin vaan!;) Hyvää joulua Jenna teidänkin poppoolle.

   Poista
 8. Todella kaunis parvi. Mitä nämä nyt olikaan rodultaan/kannaltaan?
  Kävipä teillä melkoinen mäihä tipujen sukupuolijakaumassa! Meillä kukkojen kuoriutumisprosentti oli 80, joista yksi sai kunnian jatkaa oppipoikana Börjen hovissa.

  Oikein mukavaa joulun odotusta teillekin, hössötystä sopivin määrin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielessä kummitteli koko ajan sun kertomus kahdeksasta kukosta ja kahdesta kanasta. Meillä oli parempi tuuri. Parvessa on siis yksi mille fleur (pienin ja "pilkullinen"), yksi silkki, yksi kääpiökoch, kolme piikkiön kantalaista ja nyt nää uudet "tiput". Jotain maatiaismixejä noi nuorikot on, paitsi harmaa on karvasten jalkojensa perusteella kochista. Tulis ehkä aika hauskoja tirppoja, kun Virtanen ja mille fleur perustais perheen. ;)

   Kiitti. ..ei meillä hössötetä, siksi voidaanki lomailla, kun ei oo mitään hössötettävää.. :D

   Poista
 9. Onko teillä vielä lunta? Kirjoittele mitä innostutte seuraavaksi tekemään, lomallahan on hyvä suunnitella. Hyvää joulua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä on lumen sijaan kuraa, mutaa, velliä ja vettä.:/ Mahdetaankohan saada joulun jälkeen edes alulle hommia, joiden piti olla valmiita jouluksi.:D Meidän suunnitelmien toteutuminen on nykyään aika harvinaista herkkua.
   Hyvää joulua myös sulle!:)

   Poista