torstai 6. marraskuuta 2014

Joulua Murenan verran

Joulutus alko eilen. Oltiin Nannen kanssa naapurikaupungissa Salossa, Herkku ja lahja Murenan ihanassa puodissa. Siellä pidettiin lähialueen bloggareille joulun avajaiset. 


Jos paikka ei ole tuttu, niin hop, hop! Nyt suuntaatte Salon torin varteen ostoksille!
Saatte marraskuun ajan kaikki sisustustuotteet -10%, kunhan hihkasette blogin nimen kassalla.:)


Murenasta löytyy älytön määrä lähi-luomu-herkku-nams-mums-ruokia ja sisustustavaraa. Mekin päästiin maistelemaan monia herkkuja ja omenaglögiä ois voinu juoda aina vaan lisää! Vaikka kauppa on melko pieni, niin ei kannatta edes ajatella pystyvänsä selviytymään yhdellä reissulla. Tuotteita on melkonen määrä!:)Lähtiessä oli pakko vielä napata kuva näyteikkunasta, jossa oli tonttujen piparkakkukylä.


Tällä kertaa matkaan lähti pastaa (sitä on hehkutettu niin paljon, että pakko koittaa!), chili-inkivääripirskotetta, valkosipulin kynsiä ja traktorimuotti.


Meillä asuu tällä hetkellä sellanen "kakkooi"-intoilija, ni pitäähän niitä löytyä sitte piparinki muodossa.


"Joulutusta on nyt hyvä jatkaa, ku maakin on valkonen."
Sanoo Vieno.:)

2 kommenttia:

  1. Siellä te kaikki mun lempparit olette olleet yhtä aikaa jouluilemassa. Traktori on mahtava, odotan jo sitä, että pääsisin leipomaan puutarhatontun muotoisia pipareita, katsotaan saadaanko keittiötä ennen joulua tai toisaalta voihan niitä pipareita tehdä vaikka kesälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ollaan oltu.. :D mä täällä oon kovin koittanu miettiä, mitä kaikkea traktorimuotti pääsee tekemään, tuskin jää pelkkiin pipareihin.:) ja juu, juu hyvin voi mennä tonttumuki toisessa kädessä riippumattoon syömään pipareita..

      Poista