tiistai 4. maaliskuuta 2014

Laskiaista

Hyvää laskiaista kaikille! Kuvat on eilisiä. Meillä oli taas muutaman tunnin sähköt poikki (jotain korjaustöitä) ja päivällä saiki sitte keitellä pannukahvit puuhellalla. Vaikka mikäs siinä, onhan se hyvää ja vaikka aikaa meneeki melkosesti pariin kahvikuppiin, ni oma fiiliksensä siinäkin.
Viiminen laskiaspullaki hupeni siinä samalla ja avokilta saatu synttärilahja pääsi tutkailuun.


Mä odotan jo niin kovin kasvimaalle pääsyä, vaikka siinä saattaaki olla omat haasteensa tänä keväänä. ..nimittäin maha.. Noh, ehkä ei pidä haalia kauheeta urakkaa kesäksi ja jos rikkaruohot rehottaa, ni siinä sitte rehottavat.


 On täällä muutaki tehty, ku haaveiltu. MEIDÄN KUISTILLA ON TAPETTI! Voitteko kuvitella!!!?? Enää listat puuttuu (no joo ja kurahuoneen kaapit) ja nekin on jo navetassa maalattuna. Nyt vaan odotellaan, että avokki kerkii niiden kimppuun. ..kerranki on sellanen tilanne, ettei rempat seiso mun takia..:P


Pääsisköhän sitä jo ens viikolla sisustamaan, ehkäpä, jihuu!!:)

8 kommenttia:

 1. Jes, hyvältä näyttää. Hyvää laskiaista. :)

  VastaaPoista
 2. Mä voin sit tulla auttaan sua kasvimaan kanssa, jos sä samalla sit vähän neuvot mua. Mä en nimittäin oo mikään viherpeukalo... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaaks et loppupeleis jäjel jää vaan ne rikkaruohot, ku oot vähä harventanu? :D

   Poista
 3. Hienon näköistä kuistia! Meillä on sen suhteen tilanne edelleen toivoton tai no ainakin hyvin keskeneräinen, mutta eikös se niin ole, että hitaasti hyvä tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, meilläki odottaa vielä pitkä lista remppojen suhteen.. :D eihän näistä varmaan ikinä valmista tuu.. ;)

   Poista
 4. Ihana kuisti. Haaveilen itsekin ruutulattiasta, mutta tässä kohtaa nykyinen hyväkuntoinen, ei kovin vanha lattia saa kelvata. Ihan älytöntä mun mielestä ajatella järkevästi. Sisustusasioissa pitää ajatella tunteella. Mutta kun rahoitus ei järjesty yksin omasta takaa, en kehtaa edes ehdottaa laittian vaihtoa.

  Ihanaa kesän ja vauvan odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis toi järkevästi ajattelu on munki mielestä täyttä humpuukia. Meillä sitä järkeä käyttää pääasiassa avokki. :D
   Hyvää kevättä sinnekin päin, toivottavasti nähdään piakkoin. ;)

   Poista