perjantai 28. maaliskuuta 2014

Touhuttaa..


Yllä olevassa kuvassa viime päivien teema. Tai ei ehkä ihan kirjaimellisesti puutarhan hoitoa, mut pihalla kuopsuttelua. Ihan älyttömät kelit!


 On jo vaikka millasia silmuja ja piippoja nurkat täynnä. Töyhtöhyyppiä pelloilla ja pari perhostaki tänään nähtiin.. Pikkulinnuilla on taas kämppä hakusessa, ku ravaavat pihan pönttöjä läpi.


Kevät on mun ja Paavon ehdoton lemppari vuodenaika.:) ..ja energioista päätellen myös kissojen.. Elma ei tahdo pysyä maan tasalla.


Viimeviikolla, vielä ku tuli räntää taivaalta, ni tein jotain ensimmäistä kertaa ala-asteen jälkeen. VIRKKASIN! Melkonen taidon näyte vai mitä?:D Haluaisin siis virkata muutaman korin, mut pakko oli muistutella mieleen, miten sitä koukkua käytettiinkään.


Ja jos toi rätti ei riitä taidon näytteeks, ni kattokaas! Löysin "pehmolelun", jonka oon joskus muksuna tehny. ..meinasin kuolla nauruun..:D Kädet ja jalat pysyy nippa-nappa kiinni, ei oo turhia ommeltu! Mut varmasti oon ollu sillon siihen ihan hirmu tyytyväinen!


Toivotaan, että mun kädentaidot on vähän edes parantunu vuosien aikana.

Mut nyt lähetään pyyhkimään grillistä talven pölyt, nam!

Mukavaa viikonloppua!:)

6 kommenttia:

 1. Meidän pihassa vallitsee varmaan joku kylmempi mikroilmasto, kun piipot on vielä ihan pikkuisia ja mistään perhosista ei ole tietoakaan. Tänään näin ensimmäistä kertaa leskenlehtiä, mutta sekin tapahtui tunnin automatkan jälkeen pois kotoa. Mutta ehkä se kevät meidänkin puutarhaan vielä koittaa, aurinko ainakin paistaa ja linnut laulaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tää lämpö yllä kohta jo pihaan ku pihaan! Kunhan arska paistaa, ni se vähän kylmempiki ilma menee.. :)

   Poista
 2. Muistahan ottaa välillä vähän rauhallisemminki touhuilujes lomassa!!!! :)
  Ihana Paapo & hienot on sun virkkaukset! Pitäsköhän itekin kokeilla et muistuiskohan se jostain mielen sopukoista.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, juu.. :P kokeile ihmeessä, kummasti ne palailee mieleen..

   Poista
 3. Kiitos! Katotaan, jos vaikka kerkeis jossain välissä!:)

  VastaaPoista
 4. Nyt nuo upeat silmut ovat hurahtaneet ihan hetkessä lehteen... tuumin juuri pitäisikö lähteä vielä sateen jälkeen ulos kuvaamaan...

  VastaaPoista