perjantai 10. tammikuuta 2014

Punasta ja valkosta

Joulu meni jo, mut meillä punanen ja valkonen tekee vasta tuloaan. Eteisen lattialaatat on siis nyt meillä! Kauan on ruutulattiaa tehny mieli, mut ei oo vaan oikeen ollu sille paikkaa. Noh, nyt on!:)


 Tapettipähkäilyt jatkuu edelleen. Ens viikolla saan sen Sandbergin kirjan käsiini, mut Pihlgren ja Ritola malleista löytyy myös muutama vaihtoehto. Avokin mielestä toi oikeen puoleinen ois kiva, voitteko kuvitella??? Ennen se arasteli kaikkea missä on vähänkään väriä. On se kyllä tykänny sitte kuitenki lopputuloksesta. 
Siellä me istuttiin eilinen ilta työhuoneen lattialla, muutamat laatat ladottuna, tapettikirjat levällään.


Oli meillä avustajiaki hommassa mukana. mm. Martti, joka alkaa pikku hiljaa kärsimään näistä märistä keleistä. Pienen possun varpaat menee helposti ihottumalle ja ne kutisee sitte kovin! Käytiin eilen hakemassa luontaistuote kaupasta vähän homeopaattisia, jos ne vaikka auttais.
Niin ja onhan nyt luvattu, että ne pakkasetki vihdoin alkais.


Ja sitte vielä Sylvi. Sylville taitaa olla ihan yks lysti mikä tapetti seinään tulee.:D


Se ois viikonloppuki taas alkamassa. Huomenna on tiedossa hauskaa puuhaa, ehkä palataan siihen myöhemmin vielä.

Ihanaa viikonloppua teillekkin!

10 kommenttia:

  1. Apua, ihanaa, ruutulattia! :) Mä oon haaveillut sellaisesta meidän keittiöön. Oon miettinyt, jos maalaisi kuvion puulattiaan. Luultavasti jää kuitenkin taas suunnittelun asteelle, kun siinä suunnittelussa oon niin hyvä. ;) Ihanalta näyttää myös noi tapettivaihtoehdot. Mä kanssa sovittelin keittiön seinään maalarinteippien avulla sellaista kirppislöytötapettia 70-luvulta, mutta ei taida rohkeutta riittää liisteröidä sitä siihen, kun on aika värikäs. Voi pikku possua, toivottavasti varpulit paranis. Sylville rapsutuksia. Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruutulattia on kyllä niin "nam"! Meillä ei jää sitä tapettia näkymään ku ehkä n.40 cm seinien yläosasta, ni voishan se olla oikeen tollasta räväkkääki. ..rapsut välitetty..:)

      Poista
  2. Ihana tapetti se Jompan suosikki, kannatan!! :) Ja näemmä niitä miehiä pystyy tehokkaasti kouluttamaan, oikein ottein! ;)

    Voi MalttiLakas!!! <3 Toivotaan että luontaislääkitys parantaa vaivat!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii ja tossaki tapetissa on kukkoja! :D Jomppa kyllä taitaa olla aika nopeesti ja helposti oppivaa sorttia.;)

      Poista
  3. Mä sitten tykkään sun blogista niipal. Tapetti on magee ja pitää muistaa, et mikään ei oo lopullista. Go for it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitsa Sanna! Tulipa hyvä mieli. :) kyllä mä luulen et tohon tapettiin päädytään, jos Sandbergin kirjasta ei mitään sätkähdyttävää tuu vastaan. :)

      Poista
  4. Kannatti odottaa, tapettisalaisuudet alkaa paljastumaan, hyvä!

    Tossa Sylvi-kuvassa sen taas näkee, kuinka ne huijaa ihmisiä, muka niillä on niin kauniit, puhtaat ja valkoiset karvasukat jalassa ja mitä löytyykään anturoista. Kissat ja niiden salaliitot! Täällä yks samanmoinen muka valkosukkainen pesee sohvalla tassujaan, päältä ei alta.

    Tehkääs nyt nopsasti valmiiksi niin saa nähdä lattiaa ja tapettia! (en oo malttamaton, enkä yhtään hoputa) Rohkee on aina parempi kuin arka, lupaan, ettet ikinä sen jälkeen mieti, että ois pitäny ottaa se ujompi tapetti, en minäkään mieti sellaista Lilja-eteisessäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissat kyllä näyttää aina niin siisteiltä ja silti jää kurasia tassun jälkiä pitkin pöytiä!?!

      Mä yritin jo vähän kysellä, että koskas ois laatta hommien vuoro? "Katsotaan", sen parempaa vastausta en saanu. :D tää viikonloppu meni ulkopuolen teossa, mut josko ens viikolla jatkuis taas sisusta. :)

      Poista
  5. Hei :) löysin blogisi tänää ja taidan käydä kurkkimassa useamminkin. Tervetuloa myös minun tuoreeseen blogiini kurkkaamaan :)

    -Marianne

    VastaaPoista