maanantai 27. tammikuuta 2014

KirrRRRistäää

Huh huh, onpa hermot ollu koetuksella viimisen viikon. Asiaa ei auttanu yhtään tänä aamunen puhelu rautakaupasta. Meillä oli vetämässä jo kolmas tapetti-tilaus ja ei.. Taaskaan meijän tilaamaa mallia ei saa! 


 Kai tähän alkaa jo pikkuhiljaa tottumaan, että aina joudutaan tekemään kompromisseja, mutta jo kolmas saman asian kohdalla.


Pienethän on meikäläisen murheet, mut pitäähän sitä nyt jostain valittaa!:D


Mua on kyllä alkanu ärsyttämään myös mun huono hermosuus. ..ihmisten kohdalla.. Eläimiltä siedän aika paljon, ennen ku alkaa oikeesti kiristämään. Ihmiset vaan on tuntunu viime päivinä niin tyhmiltä.:D


Ehkä ne hermot kehittyy iän myötä. (vaikka äiti kyllä soitti edellispäivänä ja ilmotti, että suurta muutosta ei oo tapahtumassa, mikäli häneen tulen.:D)


Tänään on onneks nollaamista tiedossa treenien merkeissä. Jos se siitä sitte taas. Ja hei, kuistin lattia on laatotettu! Ja pikka-mees on ottanu pari askelta! Ei nää päivät siis pelkkää kuraa oo ollu.:)Kai se on taas sukellettava tapettien pariin, pakko sen on jossain vaiheessa tärpätä!

4 kommenttia:

 1. Mulla on vähän sama juttu et mitä enemmän olen tekemisissä ihmisten kans, sitä enemmän nautin meiän eläinlauman seurasta! :) Ja juuri tästä syystä viihdyin siellä Lapissaki ihan mielettömän hyvin, kun muita ihmisiä ei juur näkyny missään.

  Ihan hanurista toi tapettijutska...toivotaan että edes jonku tapetin kanssa tärppää!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä viihdyn ihan kotonaki! :D pitäis varmaan aika ajoin sulkee puhelin muutamaks päiväks ja olla tavottelemattomissa.

   Nyt laitoin tilaukseen kolmesta tapetista näytepalat. EHKÄ saan ne ens viikon aikana. Jos joku niistä ois mieluisa ja toimitusaika siedettävä. :)

   Poista
 2. Huonoa tuuria tapettien kanssa, mutta sehän tarkoittaa vain sitä, että se AIVAN oikea odotuttaa vielä itseään;) Ja välillä on huonompia päiviä, niin se vaan menee, kaikilla... (ei varmaan lohduttanut yhtään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Täytyy varmaan vaihtaa suunnitelmaa ja siirtyä kokonaan toisen tyylin tapetteihin. Jos tulee vielä pari "ei oota" ni liimaan seiniin vaikka lahjapaperia. ;)

   Niinhän niitä huonoja päiviä tulee ja menee, mutta onneks tämä viikko on sujunu paljon mutkattomammin! :)

   Poista