torstai 2. tammikuuta 2014

Pikanen kurkitus pimeelle kuistille..

Joo, aika tyhmää edes yrittää näin pimeenä päivänä valokuvausta. ..vaan räpsisimpä kuitenki.. Koska meidän kuisti on edenny! JEE! Mikä lie remppa-piikki meille tuli, ku haettiin viikonloppuna kattopaneelit ja maalattiin ne kertaalleen samana päivänä?? Ja nyt ne on jo paikassaan?? Nyt pitää odottaa muutama päivä, että asettuvat kunnolla ja sitte toinen maalikerros päälle.
Oon kyllä tosi tyytyväinen, että päädyttiin tähän kapeeseen paneliin. Sopii vanhaan taloon ja tollastahan meijän makkarin katossakin on.


Ovi on myös tehty samasta tavarasta. Seki vaatii vielä toisen maalikerroksen, mutta vasta keväällä, ku kolhimisvaara vähän pienenee. (Koirat kyllä varmaan hoitaa sen kolhimisen sitte.)


Laatat pitäis olla noudettavissa ensi viikolla ja Sandbergin tapetti pääsee näillä näkymin seinien yläosaan. Oon pähkäilly muutaman tapetin välillä ja nyt sitte rautakauppojen tapettikirjat oliki heitetty mäelle, kun odottavat uusia saapuvaks. Noh, saahan sen tapetin laitettua vaikka vasta laatotuksen jälkeen.


Seinien alaosiin naputetaan helmipaneeli, jonka sävyn toivottavasti osaan päättää tapetin jälkeen. 


Ja ton seinän pätkän takana se on, nimittäin kurahuone! Voi sitä onnen päivää ku sen saa käyttöön. Saa Eskon kuraset jalat kyytiä!


Vielä kuitenki rapa roiskuu ja lähetään roiskimaan sitä nyt treeneihin, tereee!

10 kommenttia:

 1. Tapettirotta sisälläni herää, kun mainitaan sana tapetti. Valota nyt vähän, että mitä vaihtoehtoja sulla on mielessä, uteliaisuuteni on kyltymätön kun puhutaan seinäpapereista!

  VastaaPoista
 2. Kivalta alkaa näyttään jo. En malta odottaa lopputulosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ton lopun pitäis periaatteessa tulla valmiiks aika piankin. ..mikäli tää draivi vaan pysyy päällä..:)

   Poista
 3. Teidän remontointi kuulosta kovin tutulta. Meilläkin kuluu useita viikkoa ...kuukausia ....jopa vuosia, että remontti etenis. Ja sitten kuin tyhjästä parin päivän ponnistus ja tulosta syntyy. Ja se fiilis on silloin mitä parhain ja hetken jopa ihmettelee, miksei ponnistele useimminn, että tulis valmista. Ehkä tämän myötä siirryn alakertaan pilkkomaan finfoamit osiin. Kiitos siis postauksestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos sain sullekki jonkun "piikin" aikaan!:) jotenki on kauheen hankala aina alottaa uudestaan, jos jostain syystä on tullu muutaman päivän (tai viikon) tauko. Enkä mä tiedä mitä me ajateltiin, ku meinattiin ettei lapsi kauheesti hidasta meijän remppa-tahtia. Joopa joo...:D

   Poista
 4. Kurahuone! Miekin haluun :D ja tuommosen kuistin/pikku-eteisen kanssa! Ei meille tosin kovin hankalaa olisi semmosta rakentaa; nykysen terassin tilalle vaan... ehkä sitten joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai ehkä ennemminki koppi, mutta ajaa asiansa!:) niitä "sitte joskus" haaveita pitää aina olla. ..mä voisin kirjottaa niistä metrin mittasen listan..:D

   Poista
 5. No onpas, onpas sitä oltu ahkeria! Se onkin värisävyjen päättäminen mukavan hankalaa (ainakiin minulle, välillä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa olla välillä edes vähän ahkera! :) mä oon ennen ollu nopee näissä asioissa, mut nykyään taitaa olla asiat toisin.

   Poista