perjantai 27. joulukuuta 2013

Oli ja meni

..joulu on taas lusittu.. Ei sitä lunta sit tullu vaikka viimiseen saakka sitä toivoin. Saa varmaan sukset ja pulkat jatkaa pölyttymistä navetassa.Ja taas vietettiin pyhät kipeen lapsen kanssa. Plaah! Meijän jouluun ei siis sisältyny pitkään nukkumista ja rentoilua. Meinattiin jo että lekuriin on mentävä, mut onneks eilen kuume alko vähän helppaamaan. Skippaan suosiolla kohta kaikki "juhlat", jos pikka-mees pysyis vaikka terveenä.


Nuhanenä ja nuhanenän uus auto.


Koiratki sai tietenki omat paketit ja voi sitä riemun määrää! Ne on ainaki joka kerta tyytyväisiä pukin tuomisiin.

Eskon kanssa käytiin jo eilen vähän sulattelemassa kinkkuaki. Meillä oli treeniporukan kesken "kisat", johon me lähettiin lähinnä naurattamaan yleisöä, kun ei nuorelta mieheltä oikeen vielä taivu niin pitkät radat. Ja me kyllä onnistuttiin siinä! :D Saatiin me naurujen lisäks kunnon aplooditkin!


Pakko oli vielä laittaa kuva meijän kuusesta. On yhtä vinksahtanu, ku talon muuki poppoo.:D Ihmeen rauhassa on saanu olla, vaikka vähän pelkäsin sen olevan nurin jo ekana iltana. 


Jahas, taidan läväyttää joulu-lootia vähän lämpiimään ja sitte kohti kanalaa. ..sadetakki päällä..

12 kommenttia:

 1. No voi jumpe, että meni sitten sairastellessa joulun aika.... Mutta jospa se talvi jossain vaiheessa vaihtuisi lumisateeksi, niin pääsisi pienikin pulkkamäkeen ja talven peuhuihin. Mukavaa loppuvuotta, joka tapauksessa;):) Ja nätti on kuusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu menevän aika usein meidän juhlat sairastuvassa. Vaikka nyt mä syytän pöpöjen paljoudestakin tätä säätä! Pikku pakkanen varmaan vähän taltuttais älytöntä flussa ruljanssia. Josko se vuosi vaihtuis mukavemmissa merkeissä.
   Hyvää vuoden vaihdetta teillekkin! :)

   Poista
 2. Voi mikä kuusi teillä :) Leppoisia välipäiviä sinne! Toivotaan valoisaa ja ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaa kertaa jouduin miettimään, mihin oksaan se tähti oikeen laitetaan? :D kaikki on vähän vinksin vonksin.. Hyvät uudet vuodet myös sinne! :)

   Poista
 3. Kuusi on komea ja sen jalka varsinkin :) Sama fiilis: oli ja meni. Johtuuko pettymys liian suurista odotuksista? Taisin pyhinä päättää, että lähivuosina vietän Joulun lapissa. Seisahdan oikeasti pyhiksi, sanoudun irti kyläilyistä ja sukulaisista. Haluan kiireettömän Joulun korkeilla nietoksilla. En muista moista pitkiin aikoihin kokeneeni. Onnea ja ilo uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee muuten melko tukeva kuusi tolla jalalla! Varsinki ku sen täyttää kivillä. ;) meki tossa puhuttiin avokin kanssa et lopetettais koko joulun viettäminen, jos ei ois lasta. Voi tietty olla että ens jouluna omaki mieli on eri, ku pikka-mees osaa sillon jo odottaa pukkia ja lahjoja. ..tai ehkä se ei oo ees oikeestaan se joulu, mikä ärsyttää? Kyläily rumba ja ihmisten "toohotus" taitaa kiristää enemmän.. :D
   Uusi vuosi on paljon lepposampi tapahtuma, hauskaa sellaista myös sinne päin!

   Poista
 4. Harmi, että teillä on sairasteltu jouluna, onneksi tauti taitaa olla jo talttumaan päin! Lunta olisin itsekin kaipaillut ja kaipaan! Tai edes pikkupakkasta, kuraisuus alkaa harmittamaan!! Jostain kumman syystä meiltä kyllä löytyy liukereita pitkin pihaa, vaikka vannotettiin että niitä ei saa kaivaa esiin ennen kuin on oikeasti lunta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köhä on pikku hiljaa selätetty, vielä ku sais pojan syömään. Noh, onneks pikku pullukka ei heti "näänny". :) itelläkki toi kuravelli alkaa pursumaan kohta korvista ulos. Pitkäkarvanen koira, valkoset lattiat ja konttaava muksu = bueno!:D

   Poista
 5. Joopa joo...vettä sataa täälläkin.Vaikka mä en niin kauheesti lumesta välitä, niin ei tuo jatkuva vesisadekaan ole hauskaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä tykkään lumesta. Tosin riittäis jos sitä ois vaikka vaan kuukauden päivät. ;)

   Poista
 6. Voi pikkuista! Toivottavasti siellä aletaan olla jo paranemaan päin :-) Eipä tosiaan lunta näkynyt koko jouluna, harmi! Olis ollut paljon kauniimman näköistä ja olin kovasti odottanut että pääsee koirien kanssa lumihankeen riekkumaan :-D

  Todella ihania muuten noi alemmassa postauksessa olevat kuvat, vau! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä vuoden vaihde mennään jo kivoimmissa merkeissä. :) mäki odotan niin kovin sitä lumipeuhua koirien kanssa! (..tai ei noi kaks "nahkiaista" kyllä kauheesti lumesta välitä, mut Esko nauttii niidenki edestä!)

   Kiitos paljon ja hyvät uudet vuodet sulle! :)

   Poista