torstai 21. marraskuuta 2013

Räntäpäivä

No johan kelit muuttuu äkkiä. Räntää tulee vaakatasossa ja ysiltäki on vielä niin pimeetä, että voi hörppiä kaffetta kynttilän valossa. 
..vaikka mikäs siinä..


Alla olevat kuvat on myös napsittu tällä viikolla, joskin ulkona näytti vähän erilaiselta. 


Elma kävi tarkastus kierroksella kanalassa, vaan tyhjin suin sai lähteä.


Sen jälkeen kiikkumaan lintulaudan päälle, vaan (onneks) ei tullu saalista sieltäkään..
Mä en kyllä oikeen tykkää ku kissat käy kyttäämässä lintujen ruokailua, mut ei kai sitä voi estääkkään. Viime talvena Sylviä lykästi muutaman kerran ja mulle tuli sellanen olo, että oon tyhmä ku ruokin lintuja. Tavallaan houkuttelen ne kissojen kitaan. Mut kai se on vaan sitä kiertokulkua.


Asiasta taas jälleen sinne kukkaruukkuun. Sunnuntain kuvaukset ei ollu mikään jymy-menestys. Pikka-mees oli ku persuuksiin ammuttu karhu, eikä Marttia kiinnostanu pojan kanssa touhuilu. Ulkona kuvaaminenkaan ei ollu kovin herkkua, ku se myrsky oli melkonen. Noh, innolla (vai kauhulla?) odotan kuvien tuloa. 

Tänään on yhteiset puuhat taas maistunu. Puhelinluettelon syöttäminen Martille on hauskaa puuhaa.. 


 Tiättekös muuten, mä nukuin edellis yönä iiihan KOKO yön! Tai niin nukkus myös talon miehet. Olipa ihmeellinen olo, ku nukkumaan menon jälkeen ekan kerran kattoo kelloa 07.15! 

Kyllä nyt taas jaksaa!:)

10 kommenttia:

 1. Täällä sataa lunta ja maa on valkoinen! :) Meidänkin Elsa istuu aina ikkunalaudulla, katselee lintuja ja maiskuttaa suuta. :D Saalista tämä valjaissa ulkoileva sisäkissa ei ole vielä saanut, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, oispa täälläkin! Vaan nyt on hävinny ne pienetki lumen haivenet, ku tulee vettä. :/ meilläki kissat tekee tota suun maiskutusta, ku lasin läpi katselevat. Hassun näköstä ja kuulosta! :D

   Poista
 2. Meilläkin on vaan sisäkissoja ja tuo ainoa joka pysyy aidatulla pihalla juttelee aina niin äänekkäästi että linnut osaa sitä varoa, mutta naapureiden irtokissoja (ja jämäsiemeniä ahmivia koiriani) varten olen aidannut linnunruokintapaikan. Eihän tuommoinen metrinen verkkoaita kissoja pidättele, mutta vaikeuttaa huomattavasti hyökkäämistä kauempaa kun on aita välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi aita vois kyllä olla hyvä! Sillai Sylvi on niitä just saanu, ku vaanii suoraa lintulaudan alla. Saahan ne noita muualtaki kiinni, mut sit se ei ois "mun vika"..

   Poista
 3. Meillä kissat kans välilä vaanii lintulaudan lähistöllä, onneks harvemmin mitään saa.Kesällä olivat kyllä jonkun linnun saaneet, silloin en kehunut, vaikka pitäs saaliista kehua. Päinvastoin sanoin, että "ei saa, linnut on äitin ystäviä", mahtoivatko ymmärtää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D voi ku ne ymmärtäiski! Täälläkään ei kehuta, muista ku hiiristä. Vaan eipä ne kehuihinkaan tunnu kauheesti reagoivan.

   Poista
 4. Kuka sitä nyt käskystä hymyilisi, en mää ainakaan!! :D Olen aina inhonnut kaikenmoisia kuvaussessioita. No se hääkuvien otto oli hauskaa :) mutta se ei ollukka ihan perinteistä seiso pönötä siinä ja hymyile tekopirteästi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sillä hymyllä niin väliä, mut jos parkumatta kuitenki ois! :D ..toisaalta, on sitte ainaki persoonalliset yks-vee kuvat..

   Poista
 5. Ihania tunnelmia! Täällä on tänään paistanut aurinko koko päivän, mikä on tuntunut ihan tosi mukavalta :) Aurinkoisia päiviä sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on paistellut täälläkin! Ihana, kirpsakka pakkas päivä. Samoin sinne Sini! :)

   Poista