maanantai 7. lokakuuta 2013

Työhuone räpsyjä

 Se ois viikoloppu taas lusittu. Ihan äärest hauska sellainen! Perjantaina kattomassa paimennuksen SM-kisoja, lauantaina pick-nick risteily ja eilen ulkoilua auringossa ja illalla vielä treenit Eskon kanssa. Ei siis todellakaan mikään normi viikonloppu meille. 

Mun kamera vaan on pysyny kaapissa koko viikonlopun?? Laivalla oli mukana vanha digi-kamera, täytyy kattoa onko kaikki kuvat ihan kuraa, mikäli saan siirrettyä ne edes koneelle.:D 

Tänään nappasin kameran taas kouraan ja päätin ottaa kuvia jostain muusta kun puista, lehdistä, lapsesta tai karvakorvista. Tässä siis muutama kuva meidän työhuoneesta.Navetassa on vaikka kuinka paljon vanhoja työkaluja ja mun mielestä ne sopii sisällekin, varsinki ku talossa asuu timpuri.


Työhuone toimittaa myös vierashuoneen virkaa. ..siellä ei kyllä oo pitkään aikaan nukkunu ketään muuta ku me..? Jotenki lapsen tulon jälkeen on viikonloppu vieraat vähentyny.:D


 Pöytä on mun kotikylän entisestä kunnanvirastosta. Olisivat menneet kaikki roskalavalle, mutta onneks kerkesin yhden pelastamaan!Ja puilla lämpiää talon tämäkin pääty. Vielä ku olkkariin sais puretun pönttöuunin tilalle uuden!Ettei nyt ihan täysin karvatonta postausta tulis, niin Martti vielä esittelee metsä-lookin. Hyvin pysy herra näkyvissä!:)


PS.
Hop, meinasin unohtaa! Pilviraitilla on arvonta menossa, menkääpä kaikki osallistumaan. Arpaonni suosi meikäläistä viime arvonnassa, voikohan se toistua?:)

12 kommenttia:

 1. Oikein seesteinen tunnelma teillä!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis työhuone. Näitä teidän kotikuvia katselisin jatkossakin oikein mieluusti. Ihmettelen myös taas kerran, mitä kaikkea ihmiset heittävät roskiin! Hyvä, että pelastit työpöydän. :) Kiitos, kun vinkkasit arvonnasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy yrittää skarpata noiden sisäkuvien suhteen. Kyllä ne varmaan ilmojen huonotessa lisääntyy.:)

   Poista
 3. Toi vanha kartta on ihan paras!! Melkein joka päivä tulee tarkistettua Googlesta jonkun maan sijainti kartalta, toi olis meilläkin siis ihan ääreist kätevä.
  Eilen opiskeltiin Lapin paikkakuntia ja ns "nähtävyyksiä". Meil on jo hirvee lista paikkoja mihin on pakko päästä katsomaan. Ehkä siis meille sopisi paremmin sellainen pelkän Pohjoisen-Suomen kartta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun maantiedon taidoilla toi kartta on ehdoton! :D Vaikka en kyllä oo lähössä mihinkään, mut voihan sitä tarkastella missä kaikkialla vois käydä, tai missä kaverit on ollu.:)
   Sun täytyy laittaa lappi-kartta hakuseen!

   Poista
 4. Tosi viihtyisä työhuone! Hienoa, että olet saanut pelastettua roskiin meneviä aarteita, niistä se sisustuksen juju ja persoonnalisuus monesti syntyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kyllä se pöytä tuo aina muistoja mieleen ja kun koko kylää "ei enää ole" kuntayhdistymisten myötä, niin jotenkin se tuo lisä-arvoa.

   Poista
 5. Mukava tunnelma teillä. Tykkään sisustustyylistäsi :)

  VastaaPoista
 6. Ihana huone ja mahtavasti kartan värit toistuu alapuolen kaluissa :). Ja teidän Ansa on ihana! Mä elättelen yhä toivoa, että kun lapset vähän kasvaa ja jaksan ottaa jotain lisäpuuhaa, niin meillekin muuttaa kanoja. Tuollainen silkkikana olis ihana! Muniiko he muuten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en oo muuten edes ajatellu tota väri asiaa, mut niihän ne toistuu. Ansa on kyllä ihan huippu tyyppi ja kanat yleensäkin. Silkkikanat kesyyntyy maatiaista helpommin, eli rapsutuksia melkeen kerjätään! Munivat kyllä. Ei ehkä mitään parhaita tuottajia, mutta hyvin riittää omiin tarpeisiin, kun on muutaman kanan parvi. :)

   Poista