keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Lisääntyvä "rääjä" määrä

Vihdoinki sain kuvia taas koneelle! Ollu mukamas hoppu. 

Mä oon kuulemma sairastumassa vakavaan hamstraukseen!:D 
Pikka-mees vietti perjantai päivän mummin hoivissa ja mulla oli ihan omaa aikaa, huippua! Joten suuntasin (tietenkin) kirppikselle. Muutama ihanuus kotiutus meille ja rahaa meni vaan muutama euro. (lauantaina tosin uhrasin kirpulle muutaman kympin;))

Soma sokerikko makso euron,


pari vanhaa, ehjää laukkua nelisen euroa ja ihkut pallo-shortsit 75 senttiä. Nyt mä odotan et avokki veis mut johonki ulos, ni saisin noi pökät jalkaan! Shortsit ei kyllä saanu ihan saman luokan ihailua miekkoselta, yllätys yllätys.


Ja se lauantain tuhlaus. Pöytä! ..taas.. Perjantaina sitä jo hiplailin ja lauantaina se piti sit hakea. Se on kyllä just sellanen mitä oon ettinykki. En vaan osaa päättää maalaisko sen, vai ei?? Pinta on vähän kulahtanu, mut sais sen vielä kunnostettua vanhaanki lookkiin.


Meillä on olkkarissa saman värinen senkki, jonka maalaamista oon myös miettiny jo varmaan vuoden. Vaan enpä oo senkään kohdalla osannu päättää. 


Olkkari vaan tuntuu jotenki pimeeltä, mut ehkä katon jos se seinien maalaus auttais. 


Kohta pääsee maalaamaan muuten kuistin seiniä!:) 5cm vielä villaa ja sitte saa alkaa paneloimaan/maalaamaan. Ikkunat ja ovi on siis asennettu ja sähkärikin kävi tänään vetämässä piuhat. 

Jos vaikka sen kunniaks jois korvapuusti kaffet. Huomaatteko, mun korvapuustit näyttää nykyään KORVAPUUSTEILTA! Hah!


6 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä. Mä ehkä yrittäisin pelastaa pöydän ja kunnostaa sen. On mielestäni kauniin värinen alkuperäisessä lookissaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varmaan hetki makustella tota pöytää ihan tollasena. Kerkiihän sitä maalailemaan sit myöhemmin jos siltä tuntuu. :)

   Poista
 2. Komppaan edellistä. Usein huonekalu on kauneimmillaan siinä alkuperäisessä värissä =) Ja hienoja löytöjä. Edullisista hyvistä löydöistä tulee aina niin onnelliseksi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kyllä yleensä "uskalla" maalailla vanhoja huonekaluja, ku jotenki koen et niitten kuuluu olla just sellasia ku on! Kolhuineen ja naarmuineen. Voi siis olla etten tee sille mitään. :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää taas. Kivat kuvat ja löydöt. Tuo pöytä on ihana. Itsellä hakusessa joko ovaalin mallinen tai suorakaide, mutta siis juuri tuollaisilla reilun kenoilla jaloilla. Sokerikko on sairaan suloinen. Mulla on vaaleansininen kausi päällä. Meinasin jo tilata keittöön vaaleansiniset kaapinovetkin, mutta maltoin sitten miettiä yön yli (nössöys iski).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyki pitää silmät auki, jos lähi-kirpuilla näkyy sellasia pöytiä, voin vinkata.. Muhunki iskee nyt toi vaaleensininen, mut ehkä vähän pienemmillä aloilla. ;) hah, ai iski nössöys! Niin mullekki kyllä yleensä käy, jos on aikaa miettiä uudestaan.

   Poista