maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen päättymäisillään

Alkaa pääsiäinen käymään vähiin. Mitään super-erikoista ei olla tehty minään päivänä. Oleskeltu, ulkoiltu ja syöty. Ja löydetty yläkertaan tapetti!:) Eikä ollu hinnalla pilattu, kun rullat pyörivät ale-laarissa. Laitettiin myös takaovi tilaukseen, jos vaikka se kevät joskus alkais kunnolla ja saatais eteis-remppa aluilleen. Sisäänkäynti siis siirtyy siks aikaa takaovelle.


 Esko kävi perjantaina pyörähtämässä match showssa ollen pentujen pun2. Hienosti poitsu meni siis!:) Kehän ulkopuolella käyttäytyminen on melkosta rööhöttämistä, mut ehkä se joskus (muutaman vuoden päästä)rauhottuu. Ei muuten oo kauheen näyttävä tollanen karvakasa näillä keleillä.:D Ihan turhaan pesin herran jalat edeltävänä iltana. Niin ku kuvasta näkyy, ne on kaikkee muuta ku valkoset!


Parin päivän päästä alkaaki normi arki, ku isännyksen työt alkaa. "Saa" pyörittää päivät yksin tätä hullun myllyä taas.:D

2 kommenttia:

  1. VauhtiParta meni niin hianosti näyttelyssä!! <3 Tämä neiti täällä odottelee jo innolla uusia näyttelyitä! :)
    Niin se pääsiäinen vaan meni tänäkin vuonna. Onneks on tiedossa keväälle vielä muitakin vapaapäiviä. Josko osuisi kohdalle yhtä hienot kelitkin kuin nyt oli.

    VastaaPoista
  2. Jos seuraavissa "näytelmissä" ois vähän kuivemmat kelitki jo. :) mä oon onnekas ku saan viettää aurinko päiviä kotona, osuu ne sitte mille päivälle vaan..;)

    VastaaPoista