perjantai 19. huhtikuuta 2013

Astiakaappi

 Mun astiakaappi on vihdoin valmis! (tai pari lista-härpäkettä vielä puuttuu kaapin päältä..) Ihan kivan siitä sai taiottua. Tai ainaki se ajaa asiansa, eikä maksanu maalipurkkia enempää.


Ostin jo aikaa sitte kirppikseltä pari tipu-munakuppia. Nyt nekin pääsi näytille. En mä niitä oo kertaakaan käyttäny, mut voihan ne kai olla vaan koristeenaki??


Mä haluisin jotain kivaa hyllypaperia, mut nyt jouduin tyytymään ihan tohon tarjoustalon ruudulliseen, koska kaappihan piti saada täytettyä nyt, heti ja äkkiä! Täytyy pitää silmän auki, jos jostain tulis vastaan. Ei taida ihan hirveen monesta kaupasta sitä saada!


Elma tarkkailee mun touhuja, turvallisesti oven päällä.:)


Pari tunnustustakin on taas tullut, niistä kiitos Pilviraitin Marjaanalle ja Hyvä mieli -blogille. Keskityn niihin paremmalla ajalla.:) Nyt on kaappi-hössötys vieny ajatukset!:D

Toivottavasti vähemmän sateista viikonloppua kaikille! 
..jos säätiedotuksiin on uskomista, niin ainakin täällä päästään sunnuntaina pihalle kuopsuttelemaan ja siirtämään kana-rouvat kesä-asuntoon..:)

2 kommenttia:

  1. Ole hyvä vaan. :) Ihana astiakaappi. :) Hui kamala, minne kisu on kiivennyt. :D Meidän kisu aiheuttaa kanssa välillä sydämentykytyksiä, kun on vielä hieman kömpelö, mutta haluaa ängetä kaikkiin hassuihin paikkoihin. Toistaiseksi on aina tultu jalat edellä alas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elma on aina ollu tollanen "joka paikkaan tunkija".. Sydämentykytyksiä tuli meillekkin kun se meni kerran leivinuunin hormiin!! Pentuaikoina oli muutenki vähän haasteita. Elma on villikissa-pentueesta, niin kiipeili pitkin seiniä.. ..kirjaimellisesti..:D

      Poista