maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ku pitäis ja pitäis

Niin ku varmaan monen muunki luona, meilläkin oltiin pihalla koko viikonloppu. Harava on heilunu, pää kulutettu puhki ideoilla ja kanat siirretty pihalle. Piha ei vieläkään näytä kovin siistiltä... Mä en käsitä miten keväällä kaikki on ku pommin jäljiltä, vaikka syksyllä on haravoitu yms. ?? Kaikki keskeneräset hommatki ottaa silmään keväällä. Johtunee siitä kun puut ja pensaat on vielä kaljuja, eikä peitä mitään? ..sitte alkaa ne pitäis, pitäis ja pitäis ajatukset..


Viime kesänä jäi navetan katon maalaus-hommat vaiheeseen sateen takia. 


 Myös navetan seinät pitäis pestä ja maalata punamullalla.


Ja kasvari.. Sitäki pitää huoltaa. Vaikka eihän toi vielä estä tomaattien istutusta.;)


Tehtävää on siis vaikka kuinka, koska meinaan myös 
-rakentaa grillailu-katoksen
-tehdä kasvimaan ja kukkapenkkejä
-värjätä saunan ja pukkarin ja takkahuoneen ja ja..
-maalata ulkokalusteita
..lista on loputon!:D Hommat jakautuu useemmalle kesällä, taloaki ku pitäis rempata. Mutta on ainaki varaa valita mitä tekee!

Onneks on uskolliset avustajat. Aina valmiita muutaman tunnin ulko-hommiin ja illat onkin sitte sisällä ah, ihanan rauhallista.:)


Nyt PITÄIS kuitenki keittää kahvit. Jos kerkeis hörppimään ennen ku muksu-mukeloinen herää päikyiltä.:)

2 kommenttia:

  1. Moi vaan, eksyin blogiisi jostain, ihana paikka teillä ja kiva meininki! Ihania piskejä, meillä on kaks bichon havanaisia (koska sillon 10 v.sitten ku aloin allergiselle miehelle sopivaa rotua etsimän, tuli tämä ensin eteen :)) ja allergisille sopivista kissoistakin haaveilen, meillä kotona oli niitäkin aina mutta kun tuo ukko-kulta alkaa aivasteleen...tosin nyt en jaksais kultakalaakaan, noissa ihmislapsissa on nyt ihan tarpeeks :). Mutta jään seurailemaan, kivaa kevättä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva ku eksyit ja tervetuloo vaan menoon mukaan!:)

      Poista