perjantai 5. helmikuuta 2016

Saako jo?

..odottaa hirmusesti kevättä? Eilen illalla ei tullut uni silmään ja suunnittelin kukkapenkkien laajennuksia. Ihan turhaa se kyllä on, en kuitenkaan keväällä tiedä mitä teen.. Selailin netistä myös uusia bikineitä, mut ei taida olla niidenkään aika vielä?



Eilen kuuntelin, että linnut visertää jo ahkerammin. Ja Elma-kissakin haluaisi ulos, mutta hienohelma tekee uukkarin ovella. Eihän sinne nyt voi mennä niin pitkään, kun maassa on lunta -vaikka kevättä onkin rinnassa. Lämmin muurin päällinen vie voiton, vielä.


Kevät-olon kunniaksi vaihdoin keittiön verhon. Siis sen yhden ainoan. Viime kerrasta on varmaan vuosi, ehkä kaksi. Siellä se nyt ryppysenä roikkuu, silittäminen ois menny jo liiallisuuksiin. Pitäis varmaan lahjottaa tai myydä verhopinot aktiivisempaan kotiin.


Entä saako, saako jo hihkua, kun meillä on ensi kesänä "häimiset"?♡! Joo! Me mennään naimisiin heinäkuussa.:) Musta siis tulee rouva, vaikka "mähän en mene ikinä naimisiin!" Niin ne ajatukset vaan muuttuu.;) Kevään aikana saattaa siis tulla kaikkea hömppä-juttua ja varmaan vähän sen jälkeenkin. Mut ihan vähän vaan.. Mä en oo mikään hää-ihminen, juhlia on kuitenkin kiva järkätä ja saatanpa noista tännekkin kirjotella.


Nyt kuitenkin ♥ Hyvää viikonloppua ♥ 




20 kommenttia:

  1. Kyllä saa jo fiilistellä kevättä! Täällä ainakin jo. Jos on ylimääräisiä verhoja, niin meille voi postittaa. ;D Oioi, kivaa häiden suunnittelua. <3 Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pidänki sut mielessä, kun alan käymään hyllyjä läpi! Saattais siellä ollakkin jotain pilviraitin näköstä.;)

      Poista
  2. Oi kuinka ihanaa; juhlat ovat aina toooosi kiva juttu, ja varsinkin jos on omat häimiset niin sehän ihan spesiaalia! JA olet kyllä huomannutkin; kesää täällä minäkin suunnittelen jo päätäpahkaa! Parasta aikaa vuodessa, kun kevät alkaa näyttää pieniä merkkejä, aurinko välillä paistaa ja linnut laulaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti näitä pirskeitä ei järkätä kun kerran elämässä, jänskää.:) Musta vaan tuntuu, että vähäinen lumi yms. saa unohtamaan, että on vasta helmikuun alku. Mä oon jo niiiiiin kevät-mielellä.

      Poista
  3. Todellakin saa fiilistellä, mä olen jo fiilistellyt joulusta lähtien :D Kevät on mun lempi vuodenaika. Mahtavaa hädin suunnittelua teille, juhlat ovat aina niin ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät on kyllä ihana vuodenaika. Talven puolesta vaan harmittaa, kun sillä meni niin surkeesti taas tämäkin vuosi.:D Oishan sillä vielä hetki aikaa, mutta kaikki odottaa jo kevättä.

      Poista
  4. Kyllä täälläkin on kovin kevättä rinnassa! Haluaisin täyttää koko kodin viherkasveilla ja tuossa eilen juuri miehen kanssa mietittiin että mitäs tänä kesänä pihalle saadaan aikaiseksi. Ihanaa, häät! Me vietimme viime kesän lopussa häitä kotona pienellä porukalla, pihalla kauniit puutarhahäät. Oli ihan mahtavat juhlat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kesällä on paremmat "kopsottelu-kelit", kun viime vuonna.:)
      Meidänkään häät ei ole suuren suuret. Rennot kemut, rennossa ympäristössä.

      Poista
  5. Saa! Täälläkin tuntuu jo keväältä. Vaikka ulkona ei siltä välillä näytäkään :D
    Kauniit verhot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pihassa on nyt niin paksu ja LIUKAS jää, että hetki taitaa mennä, ennen kun sieltä puskee ykskään kukka.;)
      Verhot on meidän mamman vanhat, tykkään itsekkin.:)

      Poista
  6. Eilen illalla täälläkin podettiin unettomuutta....) HAaveilen jo verhojen vaihdosta, mutta haaveasteelle se on vielä jäänyt...toistiseksi..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne haaveet jossain vaiheessa toteutuu. Joskus voi vaan kulua vuosi jos toinenkin.:D

      Poista
  7. Niitä häitä täällä odotellaan jo kovin!! ♥ Kauhea suunnittelu että mitä sitä pistäis päälle. Hyvä syy ostaa (taas) joku kiva fiftarimekko. Pohdiskelen myös että raaskisko tilata iiiiiiiihanat kengät Englannista.... ;) Ja uusia biksuja katsellut minäkin. Vielä en ole tilannut, vaikka kyllä tuolla kohta jo uimaankin pääsisi.

    VastaaPoista
  8. Ihanaa häiden suunnittelua, siitä tulee varmasti upeaa :)

    VastaaPoista
  9. Minulla kans ollu kunnon kevätbuumi jo monta viikkoa :) Kevät, lemppari vuodenaika <3

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihania kuvia! Ja innolla odotan juhlapostauksia, varamsti ihana suunnitella kesähäitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minka! Innolla odotan minäkin ja ehkäpä kohta täytyy jotain pientä, häihin liittyvää jo kirjotella tännekkin. :)

      Poista