tiistai 17. helmikuuta 2015

Epäonnea, ystäviä ja pullaa!

Viime perjantai ei sujunu ainakaan meillä ilman murhetta. Paavo vietti koko päivän tiputuksessa. Suolistossa oli jotain sinne sopimatonta, josta seurasi yrjöä, paljon yrjöä.. Kun yhdelle koiralle on tehty vierasesineleikkaus, jossa meni lähes kaikki pieleen, niin pelkkä ajatus sai kylmän hien pintaan. Onneksi leikkaukselta vältyttiin ja pappa on jo oma itsensä! 


 Lauantaina päivä alko paremmin, jo pelkästään tuoreiden laskiaspullien takia.;) 


Pullia lähdettiin sulattelemaan ystävän kanssa epävirallisiin agilitykisoihin, jossa startattiin Eskon kanssa pari kertaa. On se vaan kivaa hommaa! Näin kovaa poltetta johonkin harrastukseen ei oo sitte ikinä ollu ja nälkä taitaa kasvaa syödessä, vai miten se nyt meni..


Sunnuntaita Esko pääsi vielä hurvittelemaan mätsäriin ja omistajat syömään taas niitä pullia.:)
..taidettiin illalla hurauttaa vielä treeneihinkin..


Melko koirapainotteinen viikonloppu siis, mutta kelpaa mulle. 
Ihan parhautta on kuitenki koko perheen lenkit, jotka onnistuu jo arkisinki. Keritiin hienosti ennen auringon laskua.


Tänään onkin sellainen päivä, että pikku-neiti täyttää 8 kuukautta, käsittämätöntä!

10 kommenttia:

 1. Minä toivon, että kun meille joskus koira tulee, löytyis kanssa joku yhteinen harrastus sen kanssa, joka innostaisi koko perhettä. Tietty riippuu rodusta, mitä vois kokeilla.
  Onpas teillä jo tomera neiti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän koiran kuin koiran saa innostumaan jostain lajista! Toi meidän ranskanbulldoggi Martti on ihan haka agilityssä, vaikka ei "harrastus-rotu" olekaan. ;)
   Onhan se melkonen mummosti jo! :)

   Poista
 2. Voi pientä koirulaista. Onneksi kaikki meni hyvin. <3 Onpas teillä söpö ja iso tyttö jo. Ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Vähän väliä saa olla sydän syrjällään noiden karvalapsien takia. Ajattele, ei mee kauaa, ku teidänkin vauveli on jo noin iso! On toi kasvu ja kehitys älyttömän nopeeta..;)

   Poista
 3. Onpa suloinen pikkuneiti! Ja onneksi koirapappa toipui! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sellanen teräspappa, jota ei taida pikku jutut nujertaa.:) neiti taitaa olla vähän sellanen sydänten valtaaja.. ;)

   Poista
 4. Ihania talvikuvia! Ja huh, ettei leikkauksia tarvittu. Se rahanmeno ja toipuminen on jotain mitä ei kenellekään toivo...

  Ps. En voinut erehtyä, että viikko sitten Koivurannan ja Marttilan tilan emännät tallustelivat moottorikelkan jäljillä.. Pappadiippa vaan hei se oli, joka tööttäili ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahaa ois tosiaan palanu, kun pappastilla on jo sen verran ikää, ettei vakuutuskaan olis korvannu mitään.:/

   Hah! Mulle tuli mieleen, että olitkohan sinä.. Ihan vieras auto ja vielä suunta josta tulit. ..maidon haku reissulla taisit olla..;) kelkkareitti on muuten ihan super-hyvä koirien lenkitykseen!:)

   Poista
  2. Maitoapa maitoa.. Hauska miten sitä tuntee ihmisiä vaikkei todellisuudessa tiedä kuin hämärästi kasvot ja nimen jostain vuosien takaa. Eipä sillä, että reilussa kymmenessä vuodessa ja lasten saamisen jälkeen ihminen mihinkään olisi muuttunut, ainakaan vanhentunut... :D

   Poista
  3. Siis mitä? Onko tää nyt sellanen tilanne, että "kaikki tuntee apinan, mutta apina ei tunne ketään?":D

   Poista