maanantai 9. helmikuuta 2015

Buukattu

 Kalenterissa on ollu joka päivälle merkintä. Jos ei ole harrastuksia, niin sitte iltatöitä. Lapset ollu kipeenä. Avokin kanssa nähty lähinnä ulko-ovella, kun toinen tulee, toinen lähtee. 
Eipä oo kauheesti konetta kerinny availemaan.

Viikonloppuna sain edes kameran tyhjennettyä. 
Se on kulkenu jopa vaunulenkeillä mukana. (kaks muksua ja kolme koiraa - yleensä en jaksa lisätä kokoonpanoon enää kameraa;))


On vaan ollu niiiiiiin kaunista!


Vaikka kevättä kovin jo odotankin, niin on valkonen maisema huokailemisen arvonen.Taitaa nää valkoset saada kyytiä tällä viikolla.


hmh..
Niin ku tiedätte, ei pihalta pääse pois ilman muutamaa lady-kuvaa.
..ja Martti syömässä linnunsiemeniä-kuvaa..:) Ens viikolla pitäis vähän helpottaa, toivottavasti.

Lepposaa maanantaita kaikille!:)


18 kommenttia:

 1. Voi että noita teidän heinäpartoja! Lampaat on niin koomikoita jo syntyessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Suuria persoonia ja niin terapeuttisia otuksia.. ❤️

   Poista
 2. Aaaas voi ei mikä Martti kujeilemassa 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks kujeilujen määrä on kuitenki vähentyny iän myötä.. :D

   Poista
 3. Voi Marttia, ihana ilme! Sais vielä hetken olla talvi, en kaipaa vielä lumetonta maata ja rapakelejä. Kauniita siis nuo talvikuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapakelejä en kyllä minäkään kaipaa! Talvi on ihana, kun se on kunnon talvi. Jotenki vaan vähän jo lämmittävä aurinko saa suunnittelemaan "kevät töitä".:)

   Poista
 4. On nuo teidän ladyt kyllä niin söpöjä! :)

  VastaaPoista
 5. Onkos ladyt pihamailla ihan talvellakin päivät? :)

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on (paitsi tosi huonolla kelillä jätän päiviksi sisälle)! Niillä on pihassa pieni talviaitaus - keväällä sitte pellolle. Sillon tällön päästän ne vapaaksi pihalle irrottelemaan, lumi vaan pöllyy ja perät lentää, kun ne juoksee mun kanssa kilpaa. :)

   Poista
 6. Oi joi mitkä maisemat! Ja lampaat <3 Tsemppiä buukkausviikoille; jospa se kevättä myöten vähän helpottaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näillä nurkilla kelpaa lenkkeillä. :) Kiitos tsempeistä! Muutama viikko on nyt menny sellasella draivilla, että pakkokin alkaa himmailemaan..

   Poista
 7. Ladyt ovat hurmaavia ja Martin ottaisin heti meille Rasavilin kaveriksi! Täällä elämä on ollut myös yhtä arjenmyllerrystä. Onneksi parin viikon kuluttua on talviloma ja saa sisustella, leipoa ja lukea. Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä ruuhkavuosien vuorokausista vaan loppuu tunnit kesken! Vietähän rentouttava talviloma. :) ..mä haaveilen, että kerkeisin vaikka imuroimaan vkonloppuna..:D

   Poista
 8. Ihania maisemakuvia, teillä on oikein kiva maalaiskoti siellä! Lampaat on ihan minun lemppareita, aina haaveilen, että voisin asua maalla ja kasvattaa lampaita. Kesäkanojen hankinta oli viime kesänä jo tosi lähellä, tyssäsi siihen etten saanut niille varatuksi talvikotia :( Tulevana kesänä uusi yritys!
  Löysin kivaan blogiisi, jään lukijaksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit! :) Kanat ja lampaat on ollu itellekkin iso unelman toteutuminen. Toivottavasti saat muutaman rouvan hääräämään tulevaksi kesäksi. :)

   Poista