keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Unohtelija

Tulipas mieleen, että Pihlajapolun Salla heitti haasteen jo tovi sitte. On niin paljon kaikkea häsää, ettei kaikki pysy enää muistissa. Mutta tässäpä nyt tulee..


Haasteen säännöt:
- kerro kuvin ja sanoin, mikä on kotisi lempipaikka ja miksi
- jaa haaste eteenpäin viidelle valitsemallesi blogille
- muista kiittää haasteen antajaaMä en osannu valita kahden välillä.

Alakerrassa tykkään kiikkua tossa keinutuolissa. Varmaan pojan syntymän jälkeen siihen on "kiintyny" enemmän, siinä kun vauvaa on nukutettu monet kerrat.
Yläkertaan ja sänkyyn on tietenki aina ihana kivuta. Jokseenki hektisten päivien jälkeen, ku lopulta pääsee sänkyyn, koko kroppa huokasee syvään.


 Täältä haaste tuupataan seuraaviin blogeihin:


Tällä jätkällä ei oo mitään lempipaikkaa tällä hetkellä. Sylissä ei oo kivaa, ku joutuu olee paikallaan. Lattiallakaan ei viihdytä, ku pääsee vasta konttaus-asentoon, mutta eteenpäin meno on vielä hakusessa. Kai se vaihde sieltä kohta löytyy..


Siinä ohella ku teen pojalle sirkustemppuja, sain ekat mehut keitettyä. On sitä poimittavaaki vielä, josko viikonloppuna (..auringon paisteessa..?) jatkais sitä hommaa.


 Nyt jatketaan Eskon harjausta, illalla taas mätsäriin.:)


P&M jää kotiin nukkumaan ja toipumaan eilisistä treeneistä. 

Muistakaa tekin huilia välillä!

5 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Taitaa teidän haukuiltakin löytyä oma lempi paikka, kun noin tyytyväisenä tuolissa nukkuvat. On kyllä hurjaa nähdä, kuinka nopeeta teidän pikkuinen kasvaa. Juurihan sitä vasta tutkittiin varpaita ja nyt jo mennään nelinkontin eteenpäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paavo ja Martti päättivät omia ton tuolin. Harvoin se on enää vapaana nykyään!:D
   On se aika älytöntä, toi lasten kehitys! Ja meidän ukkeli on vielä melko hitaasti kehittynyt, mutta hiljaa hyvä tulee. ;)

   Poista
 2. Kiitokset myös täältä haasteesta. Vaikeaa tulee olemaan valita lempipaikka. Mukavaa kesän jatkoa, muistakaahan poiketa taas Kaikulassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti tällä viikolla kurvasta sinne, mutta teillä taitaakin olla vapaa vkonloppu. :) ens viikolla sitte! :)

   Poista