torstai 9. toukokuuta 2013

Kiirettä pittää!

Oon pitäny itteni kiireisenä viime päivät.. Onneks tänään on tullu vettä, ni ei oo harava houkutellu! Mutta ollaan saatu aikaseks vaikka mitä, kesä saa siis mun puolesta alkaa.


 Kasvari valmiina tomaattia ja kurkkua varten. (..no sitä maalaamista kyllä on muutamassa paikassa, mutta ei ne nyt niin akuutit oo..)


Ja lauantaina valmistu kasvimaa, jihuu! Toivottavasti perunaa siis tänä kesänä omasta maasta. Oltiin jotenki varauduttu, että aikaa menee paljon enemmän tohon kasvimaan tekoon, mut sehän tuli siihen äkkiä. Vähän hiekkaa ja multaa ja jyrsimellä sekasin. Käytin muuten elämäni ensimmäistä kertaa jyrsintä. Keltaset kumpparit viuhus vaan, ku juoksin sen perässä.:D Alko se sitte jo sujumaanki, mut ehkä jätän sen homman turvallisuus-syistä muille.


Kanalassakin uudet tuulet puhaltaa, kun eilen kotiutu kolme uutta asukkia. Kaksi puolivuotiasta nuorikkoa ja yksi pari vuotias rouva. Nyt siis "vanha tipu" ei voi olla enää tipu, joten siitä tuli Salli (keskimmäisessä kuvassa). Uusille en oo edes miettiny vielä nimiä, täytyy vähän tutustua ensin.:)

Sunnuntaina tuli käytyä myös toisaalla "eläin-puuhissa". Eläinsuojelukeskus Tuulispää toimii kaverin tiluksilla ja siellä sitä hommaa riittää. Lannan luominenkin on kyllä ihan kivaa porukalla.:) Nappasin myös naapurin Nannen matkalta kyytiin ja oishan sitä työtä ollu isommallekki köörille.

Nyt kuitenki tää kööri painuu pehkuihi, öitä!

6 kommenttia:

 1. Ihana kasvimaa! Ehkä meilläkin jo ensi kesänä... :) Ja uusia kanasia pitää tulla moikkaamaan!!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä noissa kelpaa kasvatella syömistä! Ihana kasvihuonekkin sinulla. Ja kanaset on suloisia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuone on viime kevään tekeleitä, kun isän taloon vaihdettiin ikkunat. :) on se kyllä kiva aamulla hippailla hakemaan leivänpäälliset omasta maasta ja kanalasta!

   Poista
 3. Ai kauhee, ja mä en saa kans edes näköjään kalkkeja heitettyä maahan...Ja kanat on ihania, niitä toivottavasti tulee meidänkin takapihalle joskus - kun kerkiää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanat on niin hauskoja! Helposti kuluu pitkäki tovi niitten touhuja seuraillessa.:)

   Poista