maanantai 1. tammikuuta 2018

Arki.

Kiireinen arki. Se nielee mennessään ja vie ajan "ei niin tärkeiltä" asioilta. Blogiin kirjoittamiselle, tai edes muiden blogien lukemiselle ei ole juurikaan löytynyt aikaa. Yritän kuitenki sinnitellä kovasti pitämäni harrastuksen parissa ja jaan nyt ainakin muutaman kuvan syksyltä ja talvelta.

Vähän remonttia, sopivasti kirppistelyä, rakkaita eläimiä, ♡perhe♡ ja manittakoon erikseen vielä "hieman vaativa" vauva.:DToivotan kaikille onnea uuteen vuoteen, toivottavasti palataan vähän pienemmällä aikavälillä.

6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Hyvää tätä vuotta ja jospa sitä omaa aikaa tulisi vähän lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän se pikkuhiljaa helpota, kun vauva vähän kasvaa ja päivät pitenee.:)

   Poista
 2. Hei, Kiva että palasit :)
  Vaikka jos arki siltä näyttää, niin perhe menee tietty kivojenkin harrastusten edelle.
  Ihanan rauhaisat kuvat (vaikka voin kuvitella, että arki sitä ei aina olekaan). Tykkään kotinne sisustuksesta ja kuvien tunnelmasta.
  Tsemppiä arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara!:) Kuvista ei tosiaan välity meidän kaaoottinen ja metelin täyteinen arki, pitäisi ehkä koittaa kuvata kyllä sitäkin. Lapset on pieniä hurjimuksia niin kovin pienen hetken - täytyy nauttia, vaikka välillä meinaaki tukka irrota. ;)

   Poista
 3. Ihania tunnelmakuvia - ja näistä vähän rauhallisemmista hetkistä sitä mielellään kuvia ottaa; vaikka ymmärrän, ettei se varmasti sitä teillä tällä hetkellä taida olla kuin pieninä murusina kupin pohjalla - mutta nautitaan niistä ja siitä metelistä sekä sekasorrostakin 😄 Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista