sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Testosteroni-uuhi ja poika nimeltä Kerttu

Ajattelin pitkästä aikaa kirjottaa eläinten kuulumisia, sillä rintamalla ei ole ikinä hiljaista.;)

Kesä on ihanaa aikaa, ladyt saavat laiduntaa pellolla ja eivät vaadi juurikaan muuta hoitoa, kun veden kannon. 
Hengailut laitumella on muutenkin jäänyt aika minimiin, koska Riitta päätti vanhoilla päivillä nostaa sateenkaarilipun salkoon ja muuttua pässiksi. Se murisee, uhmaa ja puskee - onkohan se kuitenkin vaan ohi menevä vaihe? Vai voittaako rakkaus ja hän pitää haareminsa?Pupujen kanssakin koettiin ylläri, kun molemmilta löytyi kinderit(?!?). Oiva ja Kerttu onkin ehkä sitten "Oiva ja Keijo", mutta ei ainakaan tarvii pelätä lisääntymistä. Aika näyttää, miten kahden pupuklopin yhteiselo sujuu.Kanalan puolella kaikki on hyvin ja munia piisaa. Ulkoilu maistuu säästä riippumatta ja kukot kiekuu aamu viideltä.


Koirien osalta kaikki on niin kun ennenkin. Papparaiset valtaavat sohvia ja kerjäävät ruokaa.
Eskon kanssa ajateltiin ottaa kesä aika höllästi treenien suhteen. Pari kertaa kuussa aksakentälle ja paljon metsäilyä, kuraojissa rypemistä sekä pyörälenkkejä.  ..kissoilta ei pahemmin kuulumisia heru, tuppaa nää kesät olemaan heillä aika kiireisiä.:D


6 kommenttia:

 1. Niin mieletön eläinlauma siellä, tuli ihan itku ilosta, kun luin tekstiäsi ja katselin söpöjen eläinten kuvia <3 Niin aurinkoinen postaus <3

  VastaaPoista
 2. Teillä on niin mahtava pesue kyllä! Mun sydän sykkii ennen kaikkea kanoille ja lampaille, jostain syystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan lampaat ja kanat juuri niitä, jotka tekevät maalaistalojen pihoihin paljon tunnelmaa. Niiden touhujen seuraaminen saa verenpaineen laskemaan, vaikka mimmosen kiukun keskellä.;)

   Poista
 3. Ah, ihana postaus :)). Eläinten kanssa ei kyllä tule aika pitkäksi. Siinä vaiheessa, kun näen oman koirani vastaavassa kuosissa, yritän aina ajatella, että mahtavaa, että saa toteuttaa luontoaan. Ensin sitä meinaa harmistua, mutta hymyhän siitä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tule ei! Muutaman lisätunnin voisin helposti ottaa vuorokauteen.;)
   Kyllä koirien pitää saada olla koiria, monelle ihmisellekin tekis varmasti ihan hyvää hypätä perässä kuraleikkeihin.:)

   Poista