perjantai 24. helmikuuta 2017

Ideatkin taitaa olla hiihtolomalla?

Tiedättekös, kun välillä remppa etenee toimitusaikojen takia niin hitaasti, että tukka meinaa irrota? Huoh, vessa on vähän vielä kesken, ihan tosi vähän, niin vähän että ei malttaisi yhtään enää odottaa.;)
Tumput suorina täällä ei olla kuitenkaan jouduttu odottelemaan, vaan paisutettiin remontti myös välihuoneen puolelle. Kissan repimät tapetit ja listat on revitty pois, seuraavaksi seinien tasoitusta ja maalin valinta. Tähän lähdinkin oikeastaan hakemaan ehdotuksia ja mielipiteitä.


Tila on melko pieni, siinä on seitsemän vaneriovea - viidellä erilaisella kahvalla :D, siivouskomero (jonka oven virkaa toimittaa pitkä verho) ja kaksi ikkunaa eteiseen. Ehjää seinä tai valoa ei siis pahemmin ole. Lattia maalataan harmaaksi käytännön syiden sanelemana, mutta seinät aiheuttaa päänvaivaa. Maali on ainut vaihtoehto, koska tuo meidän hirvittävän karvainen Esko-koira tykkää nukkua tässä tilassa ja kröhöm, se jättää yleensä jälkeensä melkosen läntin kuraa.;) 

Ehdotuksia? Ideoita?  ♥ Terkuin,
Tyhjäpää

4 kommenttia:

 1. Miten olisi joku vanha roosa tai raikas vaaleanvihreä? Tuo ovien määrä on tuttua meilläkin, tosi helppoa sisustaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jotain vihertävää itsekin mietittiin. Ei se auta, kun ostaa koemaaleja ja ottaa pensseli käteen!;) Tolkuton ovien määrä antaa kyllä haastetta roppakaupalla.. phuuh...

   Poista
 2. Toivottavasti hyvää tulosta syntyy. Sitten on kiva, kun on valmista. - Luetko puutarhakirjoja? Blogissani on neljän ihanan puutarhakirjan arvonta, käyhän kurkkaamassa. Mukavaa ja pirteää viikkoa Pihakuiskaajan puutarhasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän jossain vaiheessa saada päätökseen tämäkin pähkäily.:)
   Täytyykin käydä kurkkaamassa blogissasi, hyvää tätä viikkoa sinullekkin.:)

   Poista