keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Toinen kerta toden sanoo(?)

Terkkuja vaan täältä miljoonan keskeneräisen homman keskeltä. Olispa kiva näyttää teille jotain uutta, hienoa ja VALMISTA. Sen sijaan voin kuitenkin kertoa, että keskeneräisiä hommia tulee jostain koko ajan lisää!Yläkerran aula on edelleen viimeistelemättä, mutta saatiin me vintille johtava ovi sentään vaihdettua. Siltä osin menee kyllä nyt listotus uusiksi, kun ajatus uudesta ovesta tuli tietysti vasta vähän jälkijunassa. Ennen oven virkaa toimitti vaneri-finnfoam viritys, se oli kyllä ruma ja hankala. Teetettiin tilalle ulko-ovi, joka sopii yläkerran peiliovien kanssa. Vielä se pitäisi maalata ja hankkia sopiva kahva.


Ovi ei ole ainut asia, jonka takia tehdään jo toista kierrosta. Viisi vuotta sitten, kun tuo remppa alotettiin (ajatelkaa, VIISI vuotta :D), päätettiin laittaa kattoon halogeenit. Voin kertoa, että tän viiden vuoden aikana on mieltymykset muuttunut ja halogeenit ei tule enää kuuloonkaan. Sattumalta antiikkiverstas käynnillä bongasin alennuksessa olevat posliinikannat ja hintaa taisi olla 12€/kpl, asiaa ei tarvinnut pahemmin miettiä. Kyllä nekin vielä joskus paikkaan saadaan.;)


Niin että kun remontin kesto venyy ja venyy, niin ei se helpolla valmistu, kun kaikki tehdään (vähintään) kahteen kertaan..

Syksyn aikana on alotettu pari muutakin projektia, mutta palataan niihin myöhemmin. Mahtaakohan ne joskus valmistua?12 kommenttia:

 1. Hehe, vanhassa talossa kaikki ei taida olla koskaan valmista. Täälläkin jo tehty toinen kierros joihinkin paikkoihin ja jotkut unohtunut vielä siltä ensimmäiseltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama täällä. Meidän vessa on muistuttanut viimeiset viis vuotta työmaaparakkia ja toisaalla vedetään tosiaan sitä toista kierrosta jo.

   Poista
 2. Ehkä remontti edistyy jos teette nämä esittelemäsi kaksi asiaa loppuun ennen kuin jatkatte muita. Olisi kiva kuulla mitä muita projekteja teillä on ja nähdä myös nämä valmiina. Valoa pimeään marraskuuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on. Aina päätetään, että uutta remppaa ei aloteta ennen kun vanhat on tehty loppuun. Päätökset ei tunnu olevat meillä kovin pitäviä.;)

   Poista
 3. Hyvinhän siellä edistytään! Meillä on kaikki kesken ja jo kertaalleen remontoidut tilat tekisi mieli laittaa uusiksi, loputon suo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän koti näyttää kyllä kuvien välityksellä ihan tosi valmiilta! Siellä on listat ja kaikki.:D

   Poista
 4. Ah, kuulostaa niin tutulta! Pikkuhiljaa pikkuhiljaa kaikki kuitenkin etenee, vaikkei aina itse uskoisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on. Jos ottaisi itseään niskasta kiinni, niin tuo meidänkin yläkerta olisi yhden päivän aikana tehty valmiiksi. Helpommin sanottu, kun tehty.:)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No ei. Ei ainakaan tällä meidän "listan pätkä kuukaudessa taktiikalla".;)

   Poista