torstai 28. heinäkuuta 2016

Kesä ilman tiukkapipoa

Häät oli. Pirun onnistuneet häät. Vieläkin naurattaa. Varmasti teen illasta oman postauksen, kunhan saan kuvat käsiini. 

Nyt saa taas keskittyä arjen pyörittämiseen. Pyykkikone laulaa ja pikkuhiljaa oon nujertanut tiskivuoretkin. Ei edelleenkään tulla imurin kanssa juttuun, villakoirat saa siis jatkaa eloaan - ellei mies toisin päätä.Nuo villakoirat tai edes kasvimaan rikkaruohot ei oo vaivannut mua koko kesänä. Ihanaa höllätä otetta (ennen kaikkea pystyä siihen!) ja todeta vaan, ettei aika yksinkertasesti riitä kaikkeen. Onneksi hommia riittää niin paljon, että on varaa valita - imuri voi ihan hyvin odottaa jos on "parempaakin tekemistä.";)


 Viimisen viikon aikana kanalassa on vietetty aikaa normaalia enemmän. Pehtoorin ja Sallin kimppahaudonta tuotti kolme pientä tipua. Hauska seurata noita emokanoja, ne tekee kaiken yhdessä! Tipuilla on siis kaksi äitiä ja nukkuvat kaikki yhdessä kasassa. Aika hellyyttävää.♥Iloisia perhetapahtumia, hölläilyä ja ystäviä - niistä on tämä kesä tehty. 
Aika superii 

11 kommenttia:

 1. Voi mitä tipusia! <3 Kunpa itsekin osaisi höllätä pipoa. Meillä on ollut aika touhun täytteinen kesä. Mies oli kesäkuun isävapaalla ja heinäkuun kesälomalla. Maanantaina koittaa arki. Sanoin juuri tänään miehelle, että onpa mukavaa palata arkeen, kun sitten ei tartte enää tehdä mitään projekteja. :D Jonkinlaista kesälomaväsymystä siis täällä. :D No, ollaan me nyt viimein tällä viikolla vähän löysätty ja nautittu helteistä. Autotallissa tosin odottaisi yksi pöytä maalausta ja sen kyllä vielä teen tällä viikkoa. Oli mikä oli. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta te ootte ollu ihan super-tehokkaita loman aikana! Tää höllääminen on mullekkin jotenkin uutta. Tai siis kyllähän täällä edelleenkin saa koko ajan touhuta, mutta vauhdin ei tarvii olla niin kova. Jos haluaa kitkeä kukkapenkkiä vaikka sisällä vilistää villakoirat, niin sitten kitketään ja katsotaan sitä imurointia taas joku päivä.;D

   Poista
 2. Onpa kauniin näköistä ja voi mitkä kanaemot :)

  Toi on kyllä tärkeä ominaisuus, että osaa höllätä, kun tilanne sitä vaatii. Harvoinhan ne työt (ja varsinkaan kotityöt) tekemällä loppuu. Meillä on uusia ikkunoita asennettu ja enää on muutama maalaushomma ja sisälistoitus tekemättä. Mä ihan yllätyin itsekin todetessani miehelle,että "otetaan vaan iisisti eikä stressata..kyllä me ne listat ehditään myöhemminkin tehdä - kyllä tätä keskeneräisyyttä kestää."
  (Yleensähän mun keskeneräisten asiooden sietokyky on aika nollassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kanaset on kyllä symppis-tyyppejä ♡

   Näinhän se on, että töitä riittää vaikka kellon ympäri tekisi. Ja ainakin siivousurakka on kasvanut melkosesti lapsien myötä.;)
   Teilläkin on varmaan ollut melkonen urakka ikkunoiden kanssa, kyllä ne listat kerkii sitte talvella.:)

   Poista
 3. Mun taas pitäisi joskus ryhdistäytyä...jokapaikka retajaa, mutta ei vaan ehdi. Kun pitää...ööö....vaikka istua vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut jos se tuntuu paremmalta vaihtoehdolta niin miks ei.;)

   Poista
 4. ohhh süß
  die kleinen KÜKEN
  wir haben auch HÜHNER..
  ich mag sie sehr gerne

  wünsche noch einen schönen ABEND
  bis bald die BIRGIT aus TIROL

  VastaaPoista
 5. Hi I love you blog ,, you have a new follower
  Angelica

  VastaaPoista
 6. Täältähän löytyi kiva blogi myösniin:- ).. ja kauhea tipukuumeeni vain yltyy näitä kuvia katsellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Onneksi" ne on noin söpöjä vaan pienen hetken. Sitten niistä tulee piikikkäitä, sieltä täältä kaljuja korppikotkia.;)

   Poista