torstai 23. kesäkuuta 2016

Pikanen moi

Blogi päivittyy h-a-r-v-o-i-n nähtävästi. Mutta täällä ollaan! Nautitaan kesästä ja suunnitellaan häitä. Niihin on enää kuukausi - huh huh.. Ei mulla kyllä oo stressiä asiasta. Ruoka, bändi ja mekko on hoidossa, niillä pötkii jo pitkälle.;) Pöydille voi heittää vanhat pussilakanat ja koristeeksi olkipaaleja, eikös se riitä navettabailuihin? Moni asia on mennyt mönkään, mutta jostain syystä ne ei kuitenkaan ole aiheuttanut hirveesti päänvaivaa - yleensä olen hermoraunio, kun asiat ei etene suunnitelmien mukaan. Juhliin on tulossa niin paljon loistotyyppejä, että odotan vaan kaikkien näkemistä!♡

Pienet kekkerit pidettiin myös viikonloppuna, kun minimuija täytti kaksi vuotta. Prinsessa kakkujen vääntäminen Pikku Myylle on ihan yhtä turhaa, kun ei:n sanominen. Traktorit ja temperamentti on pop!Kohta saakin sitten siirtyä juhannuksen viettoon. Vähän naapurointia, saunomista, ruokaa ja löhöilyä. Ihanaa kun kalenteri on tyhjä maanantaihin saakka.


Rentouttavaa juhannusta teille kaikille!

13 kommenttia:

 1. Voi suloinen pikku-Myy♥ Onnea hänelle..:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa juhannusta ja onnea söpölle tytölle! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä juhlittiin häitä kolme vuotta sitten (huh, onko siitäkin jo niin kauan...) ja aikalailla samoilla fiiliksillä mentiin. Vanhan maalaistalon pihapiirissä juhlittiin, itse pirskeet juhlittiin navetan suulissa ja pöydillä oli koristeena juuttikangasta. Koristeluja keräiltiin viereiseltä niityltä kälyn kanssa päivää ennen häitä ja luotettiin siihen, että mukaan kutsutulla huippuporukalla saadaan varmasti tunnelma kohdilleen. Ja niin siinä kävikin, että aamu yhdeksään asti jaksettiin rillutella! Ei siis todellakaan kannata stressata, rento meno ja ihanat ihmiset ympärillä, niillä saa unohtumattomat pirskeet aikaiseksi :)

  Onnittelut kaksivuotiaalle ja mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä - juuri tuohon mekin pyritään. Rentoa ja rempseetä tunnelmaa, mahat pinkeiksi, naurua ja joraamista. Toivottavasti aamuun asti.;)

   Poista
 4. Jos sulla "pöytäliinoille" on lisätarvetta niin mulla on kauhea laatikollinen vaikka ja mitä vuosikymmenien takaa. Enimmäkseen semmosta melko värikästä ja kukikasta nelikymppistä :D

  VastaaPoista
 5. Nyt on juhannus jo mennyt. Toivottavasti hää suunnitelmat sujuu hyvin.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun bogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kai ne sujuu kun ei tee liian tarkkoja suunnitelmia.;)

   Poista