maanantai 4. huhtikuuta 2016

Ihan vähän yläkertaa

 Remontti etenee, hitaasti, mutta etenee. Ei sieltä saa kauniita kuvia, kun joka nurkassa on joku asia kesken. Listakaupoille kuitenkin päästään tällä viikolla - onhan lattia maalattu ja tapetit seinissä. Lattiasta tuli muuten aika kiva. Vaikka aluksi sen räikeydelle hihittelinkin. Luonnon valossa se ei oo ihan niin kirkas, vaan enemmän sellainen mitä kuviteltiinkin.Keskeneräisyydestä huolimatta, ehkä vois kuitenkin jo vähän sisustaa, edes yhden valaisimen verran?


 Tai sitten vaan nautitaa keväästä♥


14 kommenttia:

 1. Kauniin vihreän löysitte lattiaan! ☺

  VastaaPoista
 2. Oih, siitä tulee ihana. :) Onpa teillä jo keväistä. Meillä on vielä aika paljon lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) meillä on ollut melkonen kevätmyllerrys käynnissä jo tovin. Taisi se kyllä ehtiä jo sinne teidän muumilaaksoonkin.:)

   Poista
 3. Kaunis tapetti ja tykkään erityisesti tuosta vihreästä lattiasta, se on kyllä upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on ostettu jo muutama vuosi sitten. Enää en ehkä olisi tuota valinnut, mutta kyllä se menettelee. Loppui vaan auttamattomasti kesken, kompromissit kunniaan.;)

   Poista
 4. Kaunis sävyhän lattiassa on, sopii tapettiin hienosti ja on kivasti vähän erilainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on, on se. Yläkerran joka huoneessa on nyt erilainen lattia, oikea tilkkutäkki.:)

   Poista
 5. Hyvä te! Kyllä siitä vielä valmis tulee. /m

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Ja noiden pientenkin väläytysten perusteella on kyllä tulossa aivan upeaa. Todella kiva valinta tuo vihreä lattiamaali ja muutenkin hyvin yhteensopivia sävyjä kaikki.

  Tunnistan niin tuon yrityksen lähteä sisustamaan keskeneräisiä paikkoja. Yleensä silloin, kun joku huone tai tila sitten lopulta tulee valmiiksi, kannan välittömästi huonekalut ja muut jutut paikoilleen, mikä kertoo kans siitä, että keskeneräisessä vaiheessa olen jo miettinyt koko sisustuksen valmiiksi. Toisaalta se nopeuttaa valmistumista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä varmasti ihan kiva tulee. Pääasia että ikuisuusprojekti saadaan päätökseen.;)
   Mulla on hakusessa parikin huonekalua yläkertaan, mutta tuntuu olevan kiven alla. Niin se kai aina menee kun jotain tiettyä etsii.

   Poista