perjantai 7. elokuuta 2015

Parhaita aamuja

Kun avokilla on vapaapäivä. Laitoin kellon soimaan viideltä ja painuin pihalle.


Rapsuttelin lampaita.


..märkiä sellaisia.


Käytiin koirien ja kissan kanssa lenkillä.


Join ihan rauhassa kupin teetä.


Ikkunasta valuu maitoa ja parsaa(?). Koira on pureskellu tuolista palan.


Ihan parasta. ♥ 

8 kommenttia:

 1. Miten päivistä saakin niin enemmän yleensä irti mitä aikaisemmin ne alkaa, vaikkakin toisesta päästä lyhenisi. Rauhallisen kuuloinen ja ihanan näköinen aamu sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa! Ja rauhallinen aamun alotus antaa niin hyvän pohjan tulevalle päivälle. Jotka on useimmiten aika vauhdikkaita. ;)

   Poista
 2. Kauniita kuvia.Monta kertaa oon itsekin miettinyt, että pitäis vapaapäivinä herätä aikaisin ja lähteä nauttimaan alkavasta päivästä. Vielä en ole saanut aikaiseks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koitas oikeen, voin luvata ettei jää yhteen kertaan. :)

   Poista
 3. Ai se oli maitoa ja parsaa. Kiitos selvennyksestä! :D

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
 4. Oi se on hienoa, kun pääsee aikaisin ylös vapaapäivinä ja lähtee vieläpä ulkoilemaan. Minäkin heräsin aikaisin viime viikonloppuna ja menin kävelylle. Ihanaa kun oli sumua ja hiljaista, Ei näkynyt kylällä kuin joutsenet taivaalla ja jänis. Taloissa vielä ikkunaverhot kiinni. Taidankin ottaa uusiksi, kohtahan se on viikonloppu taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä odotellaan kuumeisesti viikonloppua ja aamulenkkiä! Jotenkin arkiaamujen ulkoilut on nyt jääny, ku on ihan säkkipimeetä! Melko aikasin pitää olla liikenteessä, että kerkii ennen avokin töihin lähtöä. Sitten jos lähtee lasten kanssa, niin ei voi oikeen puhua enää aamusta. Lähtökuntoon saaminen vie aikansa. :D

   Poista