torstai 2. huhtikuuta 2015

Pääsiäistä!

Mun terveelliset ruokailut kaatus tänään(kin) suklaamuniin. On tämä(kin) aika vuodesta rankkaa syömistä! Vaan siinäpä koko pääsiäisen ohjelma. Herkuttelua.. Ja vähän tietysti koirailua.


Kaivoin kanalasta höyheniä pajunkissojen kavereiksi.


Pitäis enemmän hyödyntää kaikissa askarteluissa noita "omia tuotteita"...ja kattokaas, meillä asustaa nykyään tollasia naku-pellejä! Ladyt kerittiin tiistaina oikein ammatti-ihmisen toimesta ja kävihän se aika paljon näppärämmin, ku viime syksynä. Silloin hoidettiin kerintä kaverin kanssa fiskarsseilla.


Pilville kerintä oli niin jännittävä juttu, että homma piti hoitaa 
äkkiä. Melko roisin näkönen se nyt on, mutta äkkiä se tasaantuu. 
Pääasia etteivät liikaa stressaannu toimenpiteestä.

Lempi hoitaa pientä Pilvi-reppanaa.. 

 

Pääsiäiseen tietenki kuuluu vielä kanat ja puput. Nämä kuvat on Tuulispäästä, jossa oltiin lauantaina avokin kanssa. Avokki teki hyväntekeväisyytenä portit eläimien uuteen aitaukseen ja ite siivoilin tarhoja ja ruokin eläimiä. 
Talutin myös ensimmäistä kertaa lehmää. Se ei ehkä ollu miellyttävin kokemus, liian kapeesta oviaukosta johtuen. :D Hevonen edes vähän väistää ihmistä, lehmä ei.  ..jatkossa osaan pysyä pois tieltä, jos nyt edes ikinä enää "joudun" narun toiseen päähän..


Lehmien talutus sikseen, mä alotan nyt urakan ja imppaan pölypussiin varmaan kilo kaupalla hiekkaa, neulasia, savea, oksia ja mitä näitä koiratalouden perus elementtejä nyt onkaan.

Iloista pääsiäistä kaikille! ♥ 

4 kommenttia:

 1. Ihania eläimiä! Toi pupu <3 niin sulonen.Iloista pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotan kun lapset tulee siihen ikään, että alkavat kinumaan pupua. Eihän sitä voi kieltää mitenkään? ;)

   Poista
 2. Kivaa pääsiäistä teidänkin porukalle! :)

  VastaaPoista