keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Olkkaria ja haukan huoltoa

Sadepäivien sisäkuvia, olkaas hyvät. 


Olkkaristahan ne..


 Huushollin ainut siisti huone ja oikeen kugei pöydällä. Niitä tulikin useempi kimppu, kun viikonloppuna syötiin mun synttärikakkua.


Vihdoinkin toikin huone on mieluisa, 70 euron sohvakalustoa myöden.


Mutta sisähommat sikseen.. Meijän kanalassa asuu tällä hetkellä haukka! Esko löysi sen pihalta eilen loukkaantuneena, eikä tyyppi edelleenkään lennä.:/ Ens yön "saa" vielä toipua meillä, mutta jos huomennakaan ei lähde räpyttelemään, niin sitte suunnataan eläinlääkärin kautta hautaan (jos siipi on ihan tohjona) tai jos toipuminen on mahdollista, niin Turun eläinsuojeluyhdistykselle.

..pöh, elämä ois välillä (tai usein?) aika paljon helpompaa ilman tällästä hirmusta hoitoviettiä..


Kohta täytyy lähtee tarjoilemaan tulokkaalle jauhelihaa, josko se suostuis syömään. 

Ans kattoo kuin käy!

16 kommenttia:

 1. Näyttääpä olohuone kivalta. Ihana tapetti. :) Voi haukka parkaa. Toivottavasti vielä toipuisi ja jauheliha maistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja myöhästyneet onnittelut! :)

   Poista
  2. Kiitos!:) ..kyllä tirpalle ruoka alkoi maistumaan, mutta lentäminen ei vaan onnistunut. Haukka matkusti korkeasaareen toipumaan.:)

   Poista
 2. Ihana lattia! Ja muutenkin niin kodikasta ja persoonallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lautalattia on kyllä (naarmuisena ja kolhuisenakin) ihana. Kiitos! :)

   Poista
 3. Jos siitä tuleekin teidän uusi kana. Jos se on ilmasta käsin katsellut, että elämä on kanalintuna paljon helpompaa ja päättänyt, että kyllä noi mut pelastaa, jos vähän esitän haavoittunutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinhän se ois joukkoon sulautunu, olivat tosi saman värisiä Salli -kanan kanssa.. :D onneksi on nyt kuitenki paremmassa hoidossa, eikä varmaan kananpaska haise nokkaan..;)

   Poista
 4. Onnittelut! Juur töissä leivoin lasten kanssa mutakakkuja ja laitettiin kynttilä meikäläisen jokaiselle vuosikymmenelle, kaksi näytti kovin hyvältä ;) En varmasti koskaan lakkaa ihailemasta vanhoja täyspuisia senkkejä, kovin saman tyylistä pällistelin tänään kahvikupposen äärellä synnyinkodillani (josta muuten näkyykin teidän torppa) ja väkisinkin veti hymyä naamalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut siis ilmeisesti sinnekkin päin!:) mun kakussa ei ollu kynttilöitä, oli niin tiivisti vuorattu karkeilla ettei olis varmaan edes mahtunu. Mun täytyyki tiirailla, mitä torppia meiltä näkyy. Tai sitte voit joskus tulla osottamaan mulle suuntaa!;)

   Poista
 5. Ihania kuvia, kaunis olkkari! :) Hihii, meillä on kaksi saman tyylistä senkkiä, kuin tuo sinun. Aika paljon tämän talon huonekaluista on mennyt punasen ristin kirpparille, mutta nuo senkit haluan säästää ja ehkäpä maalata valkoiseksi. :P Komea on haukkakin ja toivottavasti poloinen vielä pääsisi takaisin luontoon. Ihana, kun olette huolehtineet siitä. <3 Niin ja myöhästyneet synttärionnittelut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) mä olen koittanu pitää talon vanhoja huonekaluja mahdollisimman paljon käytössä. Senkki on kyllä raahattu kirpparilta.. Välillä mietin myös sen maalaamista, mutta ainakaan vielä en oo raaskinu. Melkosta hulabaloota yks haukka aiheutti, mutta nyt hän on korkeasaaressa. Lupasivat informoida, miten pikkuisen kävi.:)

   Poista
 6. Blogihaastetta tarjolla Pappadiipassa ;)

  VastaaPoista
 7. Kanalassa asuu haukka; mahtava combo :D Mahtavalla näyttää uusi tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, vähä niin ku kanahaukka! :D tapetti on kyl aikast kiva. :)

   Poista
 8. Aivan ihana tuo tapetti, kivat värit ja kuvio. Olohuone näyttää muutenkin kyllä kivalta :) Meillä on kans mun isoisoäidin vanha senkki, joka seilaa huoneesta toiseen etsien paikkaa.. Nyt haluaisin sen taas takaisin olohuoneeseen pienen tauon jälkeen. On se vaan ihana, vaikka onkin keskeltä selkeästi notkolla mut eiköhän se silti vielä monet vuodet kestä :)

  Ja ihan huippua että otitte haukan hoiviinne, onkos kuulunut mitään uutta korkeasaaresta? :)

  VastaaPoista