keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Hohoi!

Jopas on laiskottanu. Ihan bloggaamista myöden..
Tällä viikolla avokki palas lomalta töihin, toisaalta voin sanoo, että onneksi! Mä en saa aikaseks mitään, en niin yhtään mitään, ku ollaan molemmat kotona! ..ärsyttävää..

Jouluksi oltiin suunniteltukin suurta velttoutta ja hirmusti karkkia, niin me se toteutettiinkin.


Meillä ei tehty joulusiivousta, syötiin ryppysiltä pöytäliinoilta ja röhnötettiin olkkarissa patjoilla. Mut olipa ihanaa!

Velttous tosin jatkui suunniteltua pidempään. Meijän piti tehä yläkerran remppaa, tapetoida olkkaria yms yms.. Ja ajattelin palata tänne suurien muutoksien kanssa! Totuus - rempat on edenny yhden pohjamaalatun seinän verran ja senkin tein jo ennen joulua.


Ulkona on kuitenki tullu reippailtua. Melko laidasta laitaan on kyllä ollu tän talven ilmat, mut onneks auringosta ja pakkasesta on päässy edes välillä nauttimaan.


(..vanha pinnasänky pääsi uusiokäyttöön ladyille..)
Tänään on ollu sellanen tehotyttö-olo, että eiköhän se tästä taas. 

..palaillaan..:)

14 kommenttia:

 1. Oi mikä loikka! Ei täälläkään ehditty mitään pöytäliinoja silitellä, pöydälle vaan ja paljon astioita päälle, niin ei kukaan huomaa mitään ja siinähän ne oikenee. Nyt kun on alhaalla sellainen pöytä, ettei ilman pöytäliinaa voi olla, tulee ehkä käytettyä liinoja enemmän ja ommeltua sopivia kangaspaloja liinoiksi (paino sanalla ehkä, sillä, jos on ommellut yhden liinan se ei tarkoita vielä mitään).

  Katsoin eilen ruotsalaista maajussille morsianta (älä kysy miksi) ja siinä kauhulla olin huomaavinani, että lampaiden heinät olisivat olleet Tapiovaaran Crinolette-tuolissa. Toivottavasti näin harhoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esko on melkonen loikka-maisteri! Mäki haluisin käyttää enemmän pöytäliinoja, mut haasteita asiaan tuo kersat ja pöytäliinojen ALLE tunkeevat kissat.. :D

   Oho! Meidän ladyt joutuu kyllä tytymään vähän vähemmän hienoihin kalusteisiin..

   Poista
 2. Kuulostaa juuri hyvälle; nyt on sitten energiaa kevääseen :) Meillä meni toisin päin; huhkittiin ja kyläiltiin niin, että olen nyt aivan loppu! Eikä saatu silti tavoiteitta kiinni remontissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja kevät alkaa pyörimään mielessä (eli viherpeukaloiden välissä) aika kiivaasti jo. :) ..anto muuten oikeesti aika paljon potkua arkeen, tollanen totaali tekemättömyys..
   Mä oon loppetanu tavotteiden teon remppojen suhteen, eipähän tuu "pettymyksiä". Mutta hyvä, että jossain on ahkeroitu meidänkin puolesta!:)

   Poista
 3. Ihania kuvia, teillä on mukavan valoisaa ja avaraa :)

  VastaaPoista
 4. Ai tuollainen turriainen teillä asustaa ! Tuo koiruus siis. Hauskan näköinen epeli. Lampaat on symppiksiä! oOlen joskus sanonut, että muutetaan jonnekin maalle niin voin ottaa muutaman lampaan. Ihan lemmikeiksi vaan, ei niitä syödä sais kukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Esko on kolmesta se karvaisin, pakkasen kestävä. :)
   Lampaat on kyllä ihania! ..elävänä, ei lautasella..;)

   Poista
 5. Ha haa, loistava otos tuosta karvaturrista. Joskus se löysäily on vaan tarpeen ja lisäähän se luovuutta. Nyt vaan uusin voimin liikkeelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turrikasta saa pomppukuvia enemmän ku paljon! Esko taitaa olla enemmän ilmassa, ku maan tasalla. Voimia kyllä nyt on, vaikka muille jakaa! :)

   Poista
 6. Onpa teillä ihanan näköistä! Ja ihanat eläimet :)

  VastaaPoista