keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Huh, ihanaa, sataa!

Onneks välillä on vähän huonompi keli! Alkaa meidän talo saamaan melkosen törky-kuorrutuksen sisätiloihin tätä menoa..


Pihahommia tehty ja ruokaki valmistunu grillissä melkeinpä joka päivä. Kokeiltiin grillattua pizzaa ja NAM! Helppoo, nopeeta ja niin hyvää! Durum jauhoista ainakin tuli tosi hyvä pohja, kun ei vaan liian ohutta lähteny kaulimaan. Kun pihalla pyörii liikaa, tulee kaikkia päähänpistoja. Nyt päätin rakentaa saunan päätyyn pergolan! Pohjan sain eilen kuntoon (arvostan muuten lapiomiehiä nyt entistä enemmän, on se hikistä hommaa!) ja nyt odottelen, että veli ehtii auttamaan rungon kanssa. Avokkia en edes kysy "projektiin" mukaan, sillä on muutenki kädet täynnä töitä.
Täytyy räpätä kuvia, kunhan homma vähän edistyy.:)


Tänään on iltaohjelmassa treenit, muutaman viikon tauon jälkeen. Vaikka pitkää "lomaa" ei tullukkaan, ni kyllä kentälle vaan on kaivannukki jo!


Pikku-mummo taitaa lähteä mukaan, talon miehet saa viettää isä-poika laatuaikaa. <3


6 kommenttia:

 1. Pizzaa grillissä! Saatoit juuri kertoa jotakin, joka saa grilliviihajan kääntämään kelkkansa.

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäkuvia! Kävin just vastaamassa sun kommenttiin siitä brita-kakusta, toivottavasti ei tullut liian myöhään :) Ja tosiaan grillissä paistetut pizzat ovat aivan ihania, niitä onkin tullut tehtyä tänän kesänä muutamaankin kertaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullu liian myöhään, ihan älyttömän hyvää kakkua! Toi pizza oli kyllä äärest helppo kesäruoka, talvella täytyy uskaltautua koittamaan leivinuunissa. :)

   Poista