tiistai 20. toukokuuta 2014

Kanoihin kiintynyt kamera

Pöh, nyt ku pikku-kanatki on vihdoin ulkona, kameraan ei kerry muita ku kana-kuvia! ..sorry.. Muutenki tuntuu ettei hommista tuu mitään, ku aina jämähtää häkkien eteen seurailemaan rouvien touhuja.


Ansa on kasvattanu ihan hillittömän kesätukan, vaikka varmaan vähempiki riittäis näillä keleillä. Melko trooppista alkaa olemaan!


Mutta kasvimaalla itää, niin että kohina käy ja vanhalla puun rungolla ketunleivät kukkii. Ensimmäinen raparperipiirakkakin tuli tehtyä viime viikolla. Tuntuu että joka vuos kasvutahti yllättää, eikä kerkee millään käyttämään kaikkea! 


Tänään yks perheenjäsen täyttää myös pyöreitä. Paavo, pieni ja pippurinen sohvaperuna on nyt kymmenen vee. Jotenki omien lemmikkien vanhenemisen "kieltää" iteltään, mutta harmaat karvat palauttaa todellisuuteen. Onneks Paavo on vielä terve ja painaa samaa tahtia nuorempien kanssa. 


Semmosta tänään, koneen ääreen en palaa ennen ku kamerassa on muutaki ku höyheniä!

17 kommenttia:

 1. Voi Ansa mikä otsis :))) Hän voisi hiukan lahjottaa Paavolle, jotta poika tarkenisi talvella paremmin! Ja kyllä se kamera sitten taas kyllästyy kanoihin pikku hiljaa ja löytää uuden tutkaimen! Kanat ovat kyllä varsin kauniita ja jaksan katsella enempikin niiden kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan vois! :D tuskinpa kanojen kuvilta tullaan kokonaan välttymään jatkossakaan, mut jos koittais välillä saada aikaseks ihan kanattoman postauksenkin.. ;)

   Poista
 2. No on kyllä komee kesätukka kanasella! :) Onnea kymmenenveelle. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania eläinystäviä, kesätukka vailla vertaa ja synttärisankari on niin suloinen.

  VastaaPoista
 4. no on kyllä tosiaan aika komea kesätukka :D ja onnea Paavolle!

  VastaaPoista
 5. Haha, minäkin kuvailin kanoja viikonloppuna! Ne ovat vaan niin mahtavia touhuineen. Tarkoituksena olisi saada myös blogipäivitystä niistä aikaan :) Ansalla on kyllä mahtava tugga, ei voi muuta sanoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Mä en kuvitellu kanojen olevan niin persoonallisia, mut nehän on kaikki ihan omanlaisia tyyppejä. ..vaikka välillä ovatki varsinaisia kana-aivoja.. ;)

   Poista
 6. Amore (sinkku 10v.) onnittelee Paavoa ja emäntä ihailee Ansan tukkaa :-)

  VastaaPoista
 7. Kanat on ihania! Ottaisin niitä itsekin jos asuisin sellaisessa paiakssa, että vois ottaa. Tulin tänne sun logiin kurkkimaan Koivurannan Nannen vinkistä, teillä on kuulemma kaksi kisulaista Someron löytöeläinkodista. Kuulun itse yhdistykseen (Suomen löytöeläinten kummit ry), joka on paljon ollut Someron löytiksen kanssa tekemisissä ja Anssin apuna, kun on kissoille etsitty koteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanat on kyllä niin <3! Joo, Sylvi ja Elma on molemmat Someron löytikseltä. On se vaan melko palkitsevaa, ku puol villistä kissasta kuoriutuu sylissä kiehnaava ja kehräävä ystävä. Meille on tullu Anssilta myös yks koira, joka tosin on jo nykyään pilven reunalla. <3

   Poista
 8. Voi, ihanaa kun löytyy ihmisiä, jotka antavat kodittomalle kodin. Ja tosiaan, puol villistäkin saa ajan ja kärsivällisyyden kanssa kesyn kotikissan.

  VastaaPoista
 9. Ihana kesätukka Ansalla, onko täksi kesäksi kasvanut samanlainen? Ihana blogi.

  VastaaPoista