tiistai 17. syyskuuta 2013

Sorvin ääreellä


Meinaan omenasorvin! Ootteko ikinä testannu? Maailman paras härveli!


Pyörittelet vaan veivistä ja se poistaa siemenkodan, kuoret ja viipaloi.


Tekee siis ompusta sellasen spiraalin, jonka puolitan veitsellä ja tadaa, valmiit viipaleet on siinä!
Mä pakastan viipaleita hirmu läjän. Saa nopeesti sitte taiottua omenaherkkuja!:)Asiasta kukkaruukkuun.. ..lauantaina paineltiin pitkin pihaa, eilen pitkin sairaalan lattioita..


Oltiin ekassa maitoaltistuksessa. Parin viikon päästä pitäis mennä uudestaan, sillon altistetaan taas toiselle korvikkeelle.
Toivottavasti saatais jotain tuloksia, että tää valvominen loppuis. 


Alkaa jo tuntumaan toi kolmen kuukauden univelka. Hermoja kiristää!Ja jotta kiristäis vähän vielä enemmän, niin..
Lauantaina tein kaalilaatikkoa pitkän tauon jälkeen. Oli se sitte hyvää! Illalla olin laittamassa laatikkoa jääkaappiin ja kas, tiputin sen lattialle. Väärin päin. Lemppari vuoka tuhannen p...un päreeks, siihen päälle.. Itku kurkussa, hermot riekaleina siivosin.
Sunnuntai oli ookoo.
Eilen jätin auton käymään pihaan, rohmusin autosta kasseja, vein ne sisälle ja palasin autolle. ..joka oli ajanu navetan seinää päin??? Jep, oli ilmeisesti kassi nykässy automaatin D-vaihteen silmään. Onneks kenellekkään ei käyny mitään! (autoonkaan ei tullu ku pieni naarmu.)
Tänään Elma esitteli aamupalaansa tuvan matolla. Oksensi vatsallisen hiiriä! Pieniä, melkeinpä kokonaisia. YÄK! Koirat oli mun kanssa eri mieltä niiden ällöttävyydestä ja oli melkonen homma saada kolme vastahakosta koiraa toiseen huoneeseen. Sillä aikaa pikku-mies menetti hermonsa keittiössä, koska aamupuuro oli kesken. Eikä siitä syömisestä tullu sitte enää mitään.
Huomista en uskalla edes ajatella.

Kyllä, mieleen on tullu pakata kassit ja lähtee kolmeks viikoks pattayalle!

..mut on ainaki omppuja pakkasessa..

13 kommenttia:

 1. Huh, onpa teillä ollut sattumuksia. Toivottavasti pikkuinen malttaisi jatkossa nukkua paremmin. On muuten jännä keksintö tuo omenasorvi. Naapuri esitteli sitä mulle viime kesänä, mutta enpä ole muistanut vieläkään hankkia omaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä nukkumista mäki toivon! Jopa enemmän ku lampaita.. ;) täähän tuli sitte vähän niin ku muistutuksena, kipin kapin ostoksille! :)

   Poista
 2. Siis mitä, onks toi sun oma toi sorvi...? Mistä sellasia saa, määki tahon!! :)
  No hoh hoh, eiköhän tossa olis jo yhdelle ihmiselle ihan tarpeeks sattumuksia!!
  Mut mitä sää siellä Pattaylla tekisit! Kuumaki ku mikä! Eiköhän se tuuri siitä vielä käänny!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihan mun OMA sorvi! :D niitä saa "meijän" paarilta.. Ja varmaan monesta muustaki paikasta..:) Tuurista en tiiä, mut lohdutukseks haluun ainaki sen uuden sohvan!:)

   Poista
 3. Tuollaista sorvia olen meidän Clas Ohlsonissa kovasti ihastellut ja meinannut monesti ostaa! On vaan niin iso, että tilan puutteen vuoksi on saanut vielä jäädä kuppaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ku kuorit omppuja sormet rakkuloilla ja koitat sitte sorvia, ni varmasti löytyy kaapista tilaa.. ;)

   Poista
 4. No huh, huh. Onpas ollut sattumuksia! Joskus onnettomia sattumuksia sattuu perätysten. Onhan se sanonta, että ei kahta ilman kolmatta (kun alkaa tapahtua). Suuntahan tuosta voi olla vain ylöspäin!! Jaksamaista. Ja toivon pikkuisen valvomisen syyn selviävän ja selviäähän se!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että se suunta muttuis pian! :D hulluuden partaalla nyt nauran täällä kaikkia tapahtumia! Pikkusen puolesta kyllä ei naurata.. Kurjaa ku toinen ei osaa vielä kertoa, mikä vaivaa.

   Poista
  2. Se on lasten kanssa varmaan vähän sama kun eläintenkin kanssa, että murhe on suuri jos on joku vaiva, koska eivät osaa kertoa että mihin sattuu ja kuinka paljon...

   Poista
  3. Joo, paitsi et yksityiset eläinlääkit ei kyseenalaista, vaan tutkii mitä omistaja haluaa. Lapsien kohdalla sanotaan että "niin, ku tää nyt on tää sun eka ja ei oo oikeen vertauskohtaa ja kokemusta." ..niin eihän mikään varmaa oo vialla jos lapsi huutaa kolme kuukautta putkeen.. Taidan viedä poitsun siis AB:eelle!;)

   Poista
  4. No huh huh mitä touhua!!! Mä olisin varmaan jo käyny lääkärin rinnuksiin kiinni!!!!!
   Joo Tuulian hyvään hoitoon vaan.... :)

   Poista
 5. Voi vitsi toi sorvi olis kyllä niin kätevä! Moneskohan kerta tää on ku mietin, et miks en oo ostanu sitä kun on kaupassa tullut vastaan. Höh! :-D

  Ja voi ei mitä sattumuksia! Tiedän niin ton tunteen, kun lempparikulho menee rikki, ruoat on lattialla ja sit ne pitää viel ite siivota siitä.. ihan ku ei harmittais jo muuten tarpeeks. Mukavaa syksyä sinulle kaikesta huolimatta! Ekaa kertaa eksyin blogiisi, taidanpa jatkaa lukemista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oon monta kertaa märissy "miks en ostanu sitä sorvia" ku jotain oon kuorinu. Nyt lähin vartavasten sitä hakemaan, ku puissa notkuvat omput ja oma saamattomuus alko ottaa kupoliin!

   Eiköhän tää syksy tästä parane, toivottavasti.. Ja tervetuloa vaan, täytyyki poiketa vastavierailulle, kunha toi juniori malttaa mennä päikyille. :)

   Poista