maanantai 10. kesäkuuta 2013

Yhtä juhlaa!

 Puuh! Viikonloppuna juhlittiin kolmet juhlat. Lauantaina Koivurannan Nannen synttärit (ja taas ihan sika hyvät kakut!), sekä grillibileet baarilla. Sunnuntaina useemman tunnin matkustus ja veljenpojan ristiäiset. Näyttää toi meijän "vauva" vaan ihan valtavalta serkkupojan vierellä!

Otettiin oikeen perhepotretti ennen ku lähdettiin ajelemaan. Kerranki siistit vaatteet päällä koko köörillä.:)


Vietettiin ristiäisten lomassa myös kummitytön synttäreitä. Ehti se uhmaikänen kameran eteenki välillä keimailemaan, vaikka melkonen meno neidillä olikin päällä. Miettisin taas useemman kerran kauhulla sitä, ku pikka-mees tulee tohon ikään. Toivottavasti tulee isäänsä, mun uhmaikä ku ei oo tainnu vieläkään loppua!:D


Vaikka oli kiva nähdä sukulaisia, ni kyllä kotona vaan on taas hyvä olla (oltiinhan me kokonainen päivä pois). Ja kun on täällä noi karvakorvatki, jotka pärjäsivät eilisen hienosti, kiitos Nannen!:) 


Nyt kotihommat jatkukoon, ihunaa viikkoa eevripadi!

5 kommenttia:

 1. Siellä on oltu juhlissa niin nättinä & kommeina!!! <3 Olis muuten hauska saada teiän perheest sellanen kuva missä olis koko poppoo. Kanatki tepsuttelis siin. Voi olla kyllä aika mahdoton saada kaikki pysyyn sen aikaa aloillaan että saa kuvan räpsästyä! :)

  Mandista on tullu niin kaunis nuori neiti!! Aikalailla kasvanu niistä sun viime kesänä ottamista kuvista.... :)

  Voe kisut!!! <3
  Meillä on nykyään tuota samaa putsausmeininkiä. Tyyne putsaa Lyytiä sen ku kerkee... Eilen Lyyti pääsi vähän oven välistä karkaan pihalle, niin ei mennyt ku pieni hetki kun Tyyne sen kantoi takas sisälle! :) Tyynekin on siis sitä mieltä että Lyyti on vielä ihan liian pieni ulkoilemaan vapaasti! :)


  VastaaPoista
 2. Niin ois! Siihen tarttis jonkun valokuvaamaan, ei oikeen itselaukasulla onnistu sellanen! :D mä oon kyllä vähän miettiny että poitsusta otettais 1-vee kuvia täällä kotona. Tulis iha oikee valokuvaaja! Samassa vois sitte ottaa (tai yrittää oottaa) koko kööri kuvia!:)

  Iso tyttöhän tuo on jo.. Myös Mandin oma tahto on kasvanu muuten melkosesti!

  Hyvä Tynkky, niin on viksu katti!:) <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis perhepotretti. :) Täytyy myös ihastella noita kisuliineja, taas kerran. :)

  VastaaPoista
 4. Komea nuori perhe! Ja kisut tietysti on aina sulosia :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Tänään taas on oltu kaikkee muuta ku kauniina, tukka pystyssä ja varpaan välit täynnä multaa!:)

  VastaaPoista