maanantai 11. maaliskuuta 2013

Remppaa

Oon ollu jotenki aikaansaamaton kodin suhteen koko viime viikon. Sunnuntaina kuitenkin häärittiin taas pitkän tauon jälkeen yläkerran aulassa. Eipä oo kovin houkuttelevan näkönen käytävä, josta kuljetaan esim. makkareihin.
 Vanhat lautaseinät jää näkyviin, saavat vaan valkosen maalin pintaan. Levytettäville seinille pitäis keksiä joku tapetti ja se tuntuu nyt jotenki ylitsepääsemättömän hankalalta, koska vaihtoehtoja on paljon!


Pähkäillään myös rappusten ja lattian pintaa. Tarkotus oli jättää  se ennalleen, punertavaksi ja kuluneeksi. ..nyt ei olla enää siitäkään varmoja.. Mua houkuttelis vihree lattia?? mutta ehkä katotaan sitte uudestaan ku muut pinnat on valmiit.
 Pojan huone on jotenki keränny enemmän ja vähemmän sinne EI kuuluvaa tavaraa.:D Josko noistaki kohta pääsis.
 Taidetaan jatkaa nyt Elman (ja mustikkapiirakan, nam!) kanssa väri/tapetti mietintöjä.:)
Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi Elma mikä söpöliini!! :) Mulleki tuli kauhee sisustusvimma kun kaivoin sulle niitä Mökki-lehtiä esiin ja lueskelin niitä. Mutta onneks ei pahemmin oo ylimäärästä aikaa/rahaa, niin suunnitelmat pysyy vaan suunnitelmien tasolla...:D
  Ja vihreelle lattialle vihreetä valoa!!Ihanaa että joku uskaltaa laittaa rohkeita värejä ja kuvioita, minä tykkään (neutraali-isäntämme ei....) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nnin ne vimmat vaan iskee..:) enpä oo vielä hyväksyttäny tota vihreetä, mut kyllä mä luulen et saan myönteisen vastauksen. ..olin muuten kirjottanu otsikon oikein ajatuksella.. Korjasin sen ku siinä luki ramppaa.......:D taitaa kirjottaja vähä rampata.

   Poista
 2. MÄ luulin et siel on tehty niin paljo remppaa et ramppaa!! ;)

  VastaaPoista