sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Sunnuntai

Tänä aamuna on ollu melko väsynyttä porukkaa. Avokki oli eilen viettämässä varpajaisia(parempi myöhään ku ei milloinkaan). Kovin tuntuu olevan veto pois!:D Paavosta saa aina sohvakaverin. Kissoillakin oli omat bailut yöllä. Kukkamullat on nyt jossain  ihan muualla ku kukkapurkissa!

 Muut voi mun puolesta loikoilla, mut mulla on virtaa! (..Se on ollu muutaman päivän melko vähissä, ehkä joku kevät-väsymys.?) Heti aamusta puunailin vähän keittiötä, reseptit ja maustehyllykin vähän aikaa järjestyksessä taas. 
 Nyt sisähommat sikseen, ulkona paistaa aurinko! <3 Pieni                       pyrähdys pihalle ja sitte kyläilemään. Heido!


4 kommenttia:

 1. Tulin kiittämään antamastasi tunnustuksesta;) Sinulla onkin täällä mukava blogi aluillaan. Ihania sunnuntaikuvia. Sunnuntaisin pitää rentoilla, jos mahdollista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenki tuntuu että sunnuntait on nykyään aina tosi kiireisiä. Kun on koko perhe koolla, niin sitte pitää luuhata kyläreissuilla yms. Vaikka mukavaa sekin on! Onneks kohta on kevät ja päivä pitenee, niin tuntuu kun vuorokauteenkin tulis enemmän tunteja.:)

   Poista
 2. Sä voisit tulla meillekin pistämään mausteet järjestykseen!! Just viime viikolla tuskailin niiden kanssa, kun on pussia ja purnukkaa...ARGH! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla voi olla jokunen mauste purnukka enemmän ku mulla.;)

   Poista