keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Onpa kevät alkanut verkkasesti, sekä luonnon, että allekirjoittaneen osalta. Ehkä ollaan molemmat vaan vähän kohmeessa vielä.Kuun vaihde vietettiin vappubrunssilla. Katseltiin räntäsadetta ikkunasta ja kovahampaisimmat söivät myös munkkeja, jotka onnistuin totaalisesti pilaamaan tänä vuonna. Onneksi oli paljon muutakin tarjolla..


Vähitellen pihaa on laitettu valmiiksi kesää varten. Kasvimaalla kiermurtelevat taas kattotiilistä tehdyt käytävät ja perunat on maassa. 


Kanat ja kukot ovat parina iltana päässeet maistelemaan niitä muutamia maasta nousevia vihreitä - viime vuonna tähän aikaan ladytkin olivan jo laitsalla rouskuttamassa! 

Vaikka ei lämpötilat ole ihan odotusten korkeudella, pitää puutarhapäivät päättää jäätelöllä, tosin vielä ilman raparperipiirakkaa..


Että kesä pliis, tuu jo.  


6 kommenttia:

 1. Ihania kevätkuvia. :) Joo, raparperipiirakkaa ja -paistosta tekisi jo mieli. :)

  VastaaPoista
 2. Miten teillä on jo noin vihreää! Täällä kyllä jo ensimmäiset villivihannekset vihertää, mutta nurtsin viherrystä vielä odotellaan.

  VastaaPoista
 3. Samoin on täällä alkanut kevät ja siihen liittyvät valmistelut tosi verkkaisesti... Ihastelin postauksesi kuvia - herkkiä ja kauniita ja upea valo. Näin niin mielikuvissani verkkaisesti keväisessä illassa pihalla tepastelevat kanat kukkonsa kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Kanat pihamaalla, on kyllä melkonen silmän ilo.♡

   Poista