tiistai 5. marraskuuta 2013

Tapetti paljastus

Kuistin sisäpintojen ensimmäinen hankita on tehty. Arvatkaas mihin tää tapetti tulee? ..no siivouskomeroon tietenki..! 
Ei ehkä tärkeysjärjestyksen nro.1, mut onpahan hankittu.:D


Mun mielestä tää on hirvityksen ja ihanuuden rajamailla, eli sitte se on törkeen hieno! (en ehkä kuitenkaan laittais sitä minkään huoneen seinälle, ainakaan isoa alaa.)

Kuistilla sais kittailla ja maalailla, kunhan vaan repäsen jostain vähän aikaa. Tää viikko on yhtä hulabaloota.


Viikonloppukin oli vähän sitä hulabaloota. Lauantaina käytiin synttäreillä ja samalla nähtiin taas maailman sulosin mäykky-vauva Alpo. Nyt on varmaan ekaa kertaa sellanen tilanne, ettei mulle tuu koirakuume, vaikka näänki pentuja. Ilmeisesti koirakiintiö täynnä noitten kolmen pölvästin kanssa!:D

Matkalla synttäreille jouduin (vai pääsin?) myös kosketuksiin toisen eläinlajin edustajien kanssa. Tuli meinaan neljän hevosen rintama vastaan keskellä tietä ja tietenkin säkki-pimeellä. Noh, ei muuta ku autosta ulos ja hätistämään lauma pellon puolelle ja perään. Paikalle sattus toinenki hevos-ihminen (onneksi) ja saatiin pari riimupäistä kiinni. Kaks muuta seuras nätisti perässä. Kyllä me varmaan melkeen puoltuntia kävelytettiin heppoja pellolla, ennen ku läheiseltä tallilta tuli apujoukot ja viimein myös hevosten omistaja. Kaikki päätty siis hyvin, vaikka sukat oliki vähän märät ku crocsit jalassa tarpoo kurapellolla.:P
 

Nyt muuten asiasta kukkaruukkuun. Käytättekö ikkunateippiä? Jos käytätte, ni minkä merkkistä? Mä oon niin kyllästyny toho meijän p**ka teippiin! Taas repsotti, vaikka just illalla sen korjasin, argh!



 ..mut nyt tää alkaa valmistautumaan lähtöön, vauvakerhon kautta laattakaupoille.. Toivottavasti löydetään sellaset mitä ollaan suunniteltu!:)





8 kommenttia:

  1. Upee toi tapetti! Tosin olisi aika hurja isona pintana, joten on varmaan ihan hyvä valinta siivouskomeroon. :D Odotan innolla miten teidän kuistiremppailut jatkuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vaikka tulis raotettua sitä siivouskomeron ovea vähän useemmin, ku tällänen on siellä vastassa! ;)

      Poista
  2. Ihana tapetti!! :) Ja ihana Alpo!! <3 Mulla on sit taas niin että pentukuume tulee aina kun nään sakemannin pennun. Muun rotuiset pennut ei sitä juurikaan aiheuta. No okei, ehkä bernhardilainen vähän... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ookkaan rotu-uskollinen, ni melkeen kaikki pennut on aiheuttanu. Mut ehkä hei hyvä näinki välillä:)

      Poista
  3. Mieletön tapetti, mitkä värit! Hyvä valinta mielestäni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja löyty vielä paikallisesta rautakaupasta! Olin melko yllättyny, täältä ku yleensä saa kaikkea vaan harmaana ja beigenä..

      Poista