perjantai 26. elokuuta 2016

Meidän häät

Reilu kuukausi on häistä kulunut ja edelleen ollaan onnellisesti naimisissa.;) On siis ehkä jo korkea aika kirjoittaa pieni hääpostaus.
Romanttinen on sana, joka ei kuvaa meidän hääpäivää, siirappia on siis turha odottaa.


 Aamulla kello soi ja suuntasin suihkun kautta auton rattiin. Fiksusti hoidin meikkauksen naapurikaupunkiin - olishan ton voinut hoitaa vähemmälläkin ajelulla. Meikistä hurautin ystävän luo kampaukseen. Instagramissa kerroinkin hiuskorujen askartelusta ja ne siis tehtiin omien kanojen höyhenistä, sekä vanhoista napeista. Kampaus oli mun mielestä ihan täydellinen!♡


..sitten taas auton rattiin ja kotia kohti. Nopeasti vaatteiden vaihto ja kuvaaja olikin pihassa. Päivän ainut vesisade osui tietenkin siihen kuvaushetkeen ja välillä siirryttiin navetan vintille räpsimään. Saatiin sekin osuus kuitenkin hoidettua ja ei muuta kun muksut autoon, nokka (taas) kohti naapurikaupunkia. (Meillä kuvat otti ihana, tuttu ja turvallinen Mirka Both, eikä jouduttu pettymään tälläkään kertaa.:))





Päästiin juhlapaikalle hyvissä ajoin ja kerittiin hengähtämään ennen vieraiden tuloa. Me ei haluttu "marssia" mistään papin eteen, vaan oltiin siinä juhlatilassa koko ajan. Se oli ihan hyvä veto, kun on tämmösiä jännittäjä-ihmisiä.;)





Pappi hoiti osuutensa mahdollisimman lyhyellä kaavalla, hurraa, skumpat auki ja onnittelujen kautta ruokapöytään. Meillä ei muuten ollut istumajärjestystä määrätty ja hyvin meni kahdeksankymmenen vieraan kanssa. Rento tunnelma oli tärkeintä illassa! Heti ruokailun jälkeen katettiin kahvit, ettei kenenkään kahvihampaan kolotus kasva liian suureksi.;)





Oli illan aikana ohjelmaakin. Kirjoitettiin jo kutsuun, että "puvut ja puheet ei oo illan teema, ollaan mieluummin kaikki vaan ihan rentoutuneena." Kaksi puhetta kuultiin silti, tosin melko huumorilla höystettyjä. Kyllähän se sulhokin ryöstettiin ja takaisin sen sai, kun talo oli rakennettu. Mulle annettiin tehtäviä ja aina suorituksen jälkeen sain yhden rakennuspalikan. Meidän poika kruunasi viimeisen osuuden (säären tunnistuksen) asettumalla jonon jatkoksi.:D 





 Kaiken huipentuma oli kuitenkin bändi. Se oli niin HYVÄ! Rokki pauhasi ja hiki virtasi, taisi muutama mies olla tanssilattialla ilman paitaakin.;D Hää-viikonlopun sää oli kyllä melko trooppinen - huh..



Bileet jatkuivat aamuun asti ja me jäätiin sulhasen kanssa juhlapaikalle makuupusseihin yöksi, aika romanttista vai mitä?



Juhlat ei olisi voinut enää paremmin mennä, huikee ilta! ♥














torstai 18. elokuuta 2016

Tupa

 Ruokailuhuone - tai no, tuvaksi me sitä kutsutaan, on ollut viime aikoina myllerryksen keskellä. Yksi häälahja komeilee nyt katossa ja yksi (meidän suvussa on ollut 1938 vuodesta asti Arabian astiasto ja nyt se siirtyi meille. Hui ja kääk ja kiitos. Pidetään se visusti suljettujen ovien takana.) on piilotettu kaappiin, joka muutti makkarista alakertaan. 


Ja hei, mä sitte tykkään tuvan uudesta lookista!
Vielä kun "joku" laittaisi viimiset listat paikkaansa ja "joku toinen" maalaisi jo paikassaan olevat listat pintamaalilla.;)


Tuntuu vaan toi ulkoilma vetävän enemmän puoleensa, kun maalaushommat. 
Kasvimaa on pullollaan ja puut on pullollaan.


 Ja metsät on pullollaan!


Haiskahtaa ♥ syksylle.

Ja sienisoossille.